Dansk Sejlunion vil igen i år invitere 9. og 10. klasse elever i erhvervspraktik i efteråret 2021. Vi tilbyder praktik i uge 43 og 45. Vi har mulighed for at have 3 elever i hver uge.

Dansk Sejlunion er en mellemstor arbejdsplads med ca. 25 medarbejdere. Vi har vores hovedkontor i Idrættens hus i Brøndby. Vi har en levende og nysgerrig arbejdsplads og vi vil rigtig gerne vise unge elever hvordan det er at arbejde med Idræt og sejlads.

I 2019 havde Dansk Sejlunion 6 praktikanter fordelt på 2 uger. Vi bød praktikanterne velkommen til en uge med almindeligt kontorarbejde, besøg hos kollegaer i Århus, træning med talent- og Elitesejlerne, skæve arbejdstider og meget kørsel samt besøge stævner og klubber.
Vi byder praktikanter velkommen fra hele landet.

Kontakt

Hvis det har din interesse så send en ansøgning til Ingeborg Nielsen og fortæl lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil i praktik i Dansk Sejlunion.

Vi sammensætter en uge med opgaver der ikke er kedelige. I år vil praktikanterne igen få til opgave at lave en kort film om Dansk Sejlunion som arbejdsplads men vi har også flere spændende arbejdsopgaver klar til jer. Vi skal blandt andet besøge Sejlsportscenteret i Århus, aflægge din klub klubbesøg, sove på hotel og meget mere. Se filmen som Mikkel fra Middelfart, David fra Thurø og Mattias fra Hillerød lavede under deres praktik i efteråret 2019

Video fra 2019 praktikanterne

Praktiske informationer

Dansk Sejlunion betaler overnatning og forplejning under opholdet. Praktikanterne vil bo sammen på værelser i Idrættens Hus og i Sejlsportscenteret i Århus når vi er der.

Praktikanten betaler selv transport til og fra praktikopholdet. Praktikanten skal medbringe sejlertøj, træningstøj til både ude og inde træning, telefon, oplader og bærbar computer.

Praktikanten må forvente en anderledes arbejdsuge med en del rejse aktivitet og skævearbejdstider. Vi planlægger en 5 dages arbejdsuge som kan inkludere weekend/aften.

Rul til toppen

Se også: