Dansk Sejlunion har i uge 43 2021 haft 4 praktikanter fra 9. klasse. Vi tilbyder praktik igen i  uge 43 2022. 

I 2021 bød vi praktikanterne velkommen til en uge med almindeligt kontorarbejde, besøg hos kollegaer i Århus, træning med talent- og Elitetrænerne, skæve arbejdstider, arbejdet med kommunikation og appudvikling samt meget mere.  

Vi byder praktikanter velkommen fra hele landet.

Dansk Sejlunion er en mellemstor arbejdsplads med ca. 25 medarbejdere. Vi har vores hovedkontor i Idrættens hus i Brøndby. Vi har en levende og nysgerrig arbejdsplads, og vi vil rigtig gerne vise unge elever hvordan det er at arbejde med Idræt og sejlads.

Dansk Sejlunion bestræber sig på, at have erhvervspraktikanter hvert år, derfor ser vi frem til at byde nye praktikanter velkommen i efteråret 20222. 

Kontakt

Hvis det har din interesse så send en ansøgning til Ingeborg Nielsen og fortæl lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil i praktik i Dansk Sejlunion.

Vi sammensætter en uge med forskellige opgaver omkring sejlsporten. Hvert år får praktikanterne til opgave at producere en kort film om Dansk Sejlunion som arbejdsplads. Vi skal blandt andet besøge Sejlsportscenteret i Århus, aflægge din klub klubbesøg, sove på hotel og meget mere. Se den nyeste praktikfilm produceret af Nora og Sidsel fra Roskilde Sejlklub, Olivia fra Helsingør Sejlklub og Smilla fra Sejlklubben Greve Strand. 


Video fra 2021 praktikanterne

Praktiske informationer

Dansk Sejlunion betaler overnatning og forplejning under opholdet. Praktikanterne vil bo sammen på værelser i Idrættens Hus og i Sejlsportscenteret i Århus når vi er der.

Praktikanten betaler selv transport til og fra praktikopholdet. Praktikanten skal medbringe sejlertøj, træningstøj til både ude og inde træning, telefon, oplader og bærbar computer.

Praktikanten må forvente en anderledes arbejdsuge med en del rejse aktivitet og skævearbejdstider. Vi planlægger en 5 dages arbejdsuge som kan inkludere weekend/aften.

Rul til toppen