Vi tilbyder igen i år praktikophold for 9. og 10. klasses elever i uge 43 2023. Der er tre praktikpladser.

Vi har god erfaring med, at skolen giver mulighed for at deltage i erhvervspraktik, selvom hele skolen ikke har praktik i denne uge. Så tag endelig fat i din skole og forhør dig om mulighederne.

Vi byder velkommen til en uge med almindeligt kontorarbejde, besøg hos kollegaer i Århus og Brøndby, træning med vores talent- og elitetrænere, skæve arbejdstider, arbejde med kommunikation og bæredygtighed i sejlklubben.  

Dansk Sejlunion er en mellemstor arbejdsplads med ca. 25 medarbejdere. Vi har vores hovedkontor i Idrættens hus i Brøndby. Vi har en levende og nysgerrig arbejdsplads, og vi vil rigtig gerne vise unge elever, hvordan det er at arbejde med idræt og sejlads.

Kontakt

Hvis det har din interesse så send en ansøgning til Ingeborg Nielsen og fortæl lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil i praktik i Dansk Sejlunion.

Dansk Sejlunion bestræber sig på at have erhvervspraktikanter hvert år. Derfor ser vi frem til at byde nye praktikanter velkommen i efteråret 20222. 

Vi sammensætter en uge med forskellige opgaver omkring sejlsporten. Hvert år får praktikanterne til opgave at producere en kort film om Dansk Sejlunion som arbejdsplads. Vi skal blandt andet besøge Sejlsportscenteret i Århus, aflægge din klub et klubbesøg, sove på hotel og meget mere. Se den nyeste praktikfilm produceret af Nora og Sidsel fra Roskilde Sejlklub, Olivia fra Helsingør Sejlklub og Smilla fra Sejlklubben Greve Strand. 

Video fra 2021 praktikanterne

Praktiske informationer

Dansk Sejlunion betaler overnatning og forplejning under opholdet. Praktikanterne vil bo sammen på værelser i Idrættens Hus og i Sejlsportscenteret i Århus, når vi er der.

Praktikanten betaler selv transport til og fra praktikopholdet. Praktikanten skal medbringe sejlertøj, træningstøj til både ude- og indetræning, telefon, oplader og bærbar computer.

Praktikanten må forvente en anderledes arbejdsuge med en del rejseaktivitet og skævearbejdstider. Vi planlægger en fire dages arbejdsuge, som kan inkludere weekend/aften.

Rul til toppen