Dansk Sejlunion arbejder fortsat

Alle arrangementer er aflyst, men Dansk Sejlunion arbejder forsat. Læs mere om Dansk Sejlunions arbejde under Corona.

Af: Christian Lerche - Senest ajurført d. 23. april 2020

Dansk Sejlunion arbejder fortsat

Spørgsmål

Har du spørgsmål til coronavirussens indflydelse på jeres klubs arrangementer eller lign., kan du kontakte Dansk Sejlunions direktør, Christian Lerche

Vores medarbejdere er klar til sædvanlig betjening af klubbernes forespørgsler. Du kan altså roligt ringe eller skrive til os for at få gode råd, hjælp og inspiration.

Dansk Sejlunion har besluttet at aflyse eller udskyde alle indendørs arrangementer og aktiviteter så længe det er nødvendigt. Det gælder generalforsamling, kurser, mini-klubkonferencer og workshops. Vi anbefaler som nævnt vores medlemsklubber og klasseorganisationer at gøre det samme.

Mindre udendørs aktiviteter og træning genoptages fra den 21. april i det omfang det er muligt inden for retningslinjerne fra DIF og Sundhedsstyrelsen (som beskrevet ovenfor vedr. sejlklubbers aktiviteter).

I takt med, at der kommer nye tilkendegivelser fra DIF og myndigheder, vil vi genoptage de indendørs og flere udendørs aktiviteter, og vi vil på det tidspunkt berette, hvornår udsatte aktiviteter kan gennemføres. Der vil fx blive indkaldt til årets generalforsamling, når det er muligt, og vi har besluttet at indkalde med et varsel på kun fire uger, selvom vedtægterne kræver 12 ugers varsel.

Se også: