Kontakt

Tlf: 2078 7483
Mail: ammskov@outlook.dk 

Hvem er jeg

  • Medlem af bestyrelsen siden 2017
  • Medlem i Bork Bådelaug

Jeg lærte at sejle optimist som 5-årig i Bork. Siden dengang har jeg sejlet forskellige jolletyper og været hjælpetræner i Bork bådelaug. I 2013 flyttede jeg til Frederikshavn for at studere og bo på min kølbåd.

I Frederikshavn var jeg træner i juniorafdelingen, i den forbindelse blev jeg valgt til ungdomsformand i Nordøstjysk kreds 2013-2016 Næstformand i Dansk Sejlunions ungdomsnetværk 2016-2017. Stoppede som Næstformand da jeg blev deres kontaktperson ind i DS-bestyrelse.

I dag sejler jeg igen fra Bork havn og nyder at sejle på tur og konkurrere til onsdagskapsejladserne. I stævne sæsonen er jeg dommer og baneleder til kapsejladser rundt i landet.

Min vision for DS er, at vi skal have det allerbedste "sejlerDanmark" Der skal være de bedste muligheder for alle dele af sejlsporten, lige meget om du er tursejler, kapsejler eller om du sejler fordi det er sjovt og fællesskabet er fedt. Jeg vil gerne være med til at skabe og udvikle de muligheder, så vi bliver ved med at sejle og nyde vandet, men også fordi, vi skal udbrede sejlads til alle dem som ikke er en del af vores fællesskab i dag.