Kontakt

Tlf: 5364 0200
Mail: jorgen@thorsell.dk 

Hvem er jeg

  • Medlem af bestyrelsen siden 2019
  • Formand for Sejlsportsligaen
  • Medlem i Kongelig Dansk Yachtklub

Fik min første båd som 4-årig og sejlede joller (optimist, OK-jolle, 505) indtil jeg var 20 år. Sejlede derefter havkapsejlads på højt niveau de næste 10 år.

Siden har jeg aktivt deltaget i aftenkapsejladser i sportsbåde og sejlet tursejlads i vore turbåde. For tiden nyder jeg turene i vor Luffe 4004 og aftenkapsejladserne med mine sønner i Spækhugger.

Har været formand for ungdomsafdelingen i KDY/Rungsted i 10 år efterfulgt af 6 års medlemskab af KDYs bestyrelse herunder 4 år som naestformand. Stiftede Elitekraftcentret i Rungsted, som senere blev Elitekraftcenter Øst. Har fungeret som stævneleder for optimistjollestævner igennem 10 år. Har aktivt bakket op om Sejlsportsligaen og er i dag formand for bestyrelsen. Har deltaget som hjælper på vandet ved større stævner f.eks. Sailing Champions League, Dragon Gold Cup og Sailing World Championships (Århus).

Har været leder og direktør i konsulent- og lederudviklingsvirksomheden Mannaz igennem 30 år, hvoraf de 15 år med ansvar for de internationale aktiviteter. Undervejs havde vi fornøjelsen at blive kåret som Danmarks bedste arbejdsplads.

Arbejder i dag som freelance netværksdirektør hos EGN Netværk Danmark med ansvar for topledergrupper. Er formand for Rungsted Havn.

Jeg er uddannet civilingeniør suppleret med en amerikansk MBA og DBA (Ph.D.) i strategisk ledelse.

Rul til toppen