Kontakt

Tlf: 2348 4247
Mail: michael@kanneworff.dk 

Hvem er jeg

Jeg har sejlet siden jeg var barn, hvor mine forældre havde en Folkebåd.
Som teenager sejlede jeg i en årrække kapsejlads i Laserjolle og gastede af og til i andre
jolletyper. (Jeg har også sat sejl på min kano). Jeg har været/er gast på forskellige kølbåde. Jeg har haft en Soling i 10 år som jeg har sejlet det meste af Danmark rundt i. Desuden har jeg sideløbende windsurfet siden 1979.
Blandt mine større sejlereventyr er sejlads med en tidligere America's Cup 12M i Australien tilbage i 1995 og senest en sejlads fra Lanzarote til Granada via Tobago i december 2019. Det sidste gav bla. lyst til at fa lidt mere teoretisk viden, så derfor er jeg i gang med en Y3 i klubregi.

Jeg har mange års ledererfaring fra klubber og foreninger. Det startede som spejderleder da jeg var 14. Jeg har tidligere jeg siddet i bestyrelsen for et erhvervsnetværk, samt fritidshjem og skolebestyrelse. I øjeblikket sidder jeg i bestyrelsen i en strandforening og jeg er formand for Nivå Bådelaug, der er en stor breddeklub med mange aktiviteter inden for sejl og surf.

Før da var jeg næstformand i Nivå Bådelaug. Som formand er jeg endvidere involveret i alle klubbens
aktiviteter inklusive fondsansøgninger, strategiarbejde (og gennemførelse), samarbejde med naboklubber og relation til eksterne interessenter f.eks. kommunalpolitikere m.v. Jeg har gennemført DS Træner-! kursus og er også vikarinstruktør i klubben.

Rul til toppen