Direktør til Dansk Sejlunion

Er du en synlig og samlende leder med et kommercielt og strategisk mindset? Så kig nærmere på stillingen som direktør for Dansk Sejlunion.

Senest ajourført d. 18. januar 2024

Fællesskab og frihed med havet i fokus

Med 55.878 medlemmer, 257 sejlklubber og 42 ansatte er Dansk Sejlunion blandt de 10 største specialforbund under Danmarks Idrætsforbund.

Den ambitiøse vision står klar: Organisationen vil skabe intet mindre end verdens bedste sejlsportsnation og arbejder hver dag på at gøre det nemmere og sjovere for sejlklubber og sejlere at realisere deres mål og drømme om livet på vand gennem åbne, inspirerende og ansvarlige fællesskaber.

Interesseret?

For at komme i betragtning til dette job skal du søge stillingen via rekrutteringsbureauet Human Trust. Her kan du uploade dit CV samt beskrive din motivation for at ansøge, inkl. hvad du specifikt brænder for ved det pågældende job og virksomheden.

Du uploader dokumenter via linket her.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Human Trust. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med Dansk Sejlunion. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Medlemmerne er danske sejlklubber med sejlere, der omfatter såvel tur- og fritidssejlere som olympiske sejlere med kærligheden til havet tilfælles.

Dansk Sejlunions organisatoriske arbejde deles mellem den politisk valgte bestyrelse og den daglige driftsorganisation – og til at sikre en målrettet eksekvering af de strategiske beslutninger søges en engageret direktør, som kan skabe den tiltrængte fornyelse inden for bl.a. tur- og fritidssejlads, børn og unge samt elitesatsninger.

Mere konkret kan du se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Implementere strategi, videreudvikle handleplaner og sikre målbar eksekvering i tæt dialog med bestyrelsen.
  • Skabe tydelig ledelse og struktur i organisationen med henblik på god medarbejdertrivsel, større holdfølelse og målbare resultater.
  • Sikre økonomisk styrke, herunder skabe værdi for sponsorer, være synlig i omgivelserne og sælge produkter til Sejlerdanmark.
  • Løbende møder med bestyrelsen, herunder udarbejde og præsentere gode analyser og beslutningsoplæg.

Dansk Sejlunions sekretariat holder til i Idrættens Hus i Brøndby, hvor også Danmarks Idrætsforbund (DIF), Team Danmark og næsten 50 andre specialforbund under DIF har til huse.

Her får du som den nye direktør også daglig base, og du kan desuden se frem til et betydeligt antal årlige møder regionalt i Danmark samt enkelte rejsedage til udlandet.

Motiverende forandringsledelse

Vi er på udkig efter en passioneret og erfaren leder, som er i stand til at prioritere, udfordre, samle og kommunikere!

Du kommer med et kommercielt mindset og en iver efter at skabe mærkbare forandringer. Med din empatiske, anerkendende og tillidsfulde ledelsesstil lykkes du med at få folk med dig, og du skaber på den vis både trivsel, motivation og holdånd på tværs af organisationen. Samtidig er du ikke bange for at træffe beslutninger og skære igennem, når der er behov for det, og formår dermed at agere situationsbestemt.

Du har formentligt en baggrund som direktør eller leder med et stort ansvar og en bred tværorganisatorisk snitflade. Erfaring fra en politisk ledet organisation med mange frivillige er vigtig, og et vist kendskab til sejlsport en nødvendighed.

Sprogligt er det vigtigt, at du både behersker dansk og engelsk.

En attraktiv arbejdsplads

Dansk Sejlunion er som arbejdsplads kendetegnet ved stor fleksibilitet, frihed under ansvar og et ønske om kontinuerlig udvikling og fremdrift. Som den nye direktør vil du hurtigt opdage, at organisationen er sammensat af passionerede mennesker med en fælles kærlighed til sejlsport.

Ambitionerne er høje – og det samme er kompetenceniveauet. Alle byggestenene ligger derfor klar til at påbegynde næste fase i udviklingsrejsen med dig i front.

Rul til toppen