Jobopslag: Konsulent til træneruddannelserne

Dansk Sejlunion (DS) har skabt en træneruddannelse, vi ønsker at udvikle til topklasse. Vil du være med til at føre den styrket ind i fremtiden?

Af: Julie Elver Stolberg - Senest ajurført d. 17. december 2020

Dansk Sejlunions uddannelsesteam har det samlede ansvar for alle uddannelser i organisationen. Det omfatter blandt andet udvikling af træner- og lederuddannelser til fritidssejleruddannelserne herunder også de administrative opgaver omkring selve afviklingen. Teamet styrkes nu med en ny medarbejder, der i første omgang får ansvaret for udvikling af vores træneruddannelser. Uddannelsesteamet, som består af fire medarbejdere (på hel- eller deltid), refererer til Dansk Sejlunions direktør.

Stillingen 
Vi søger en sejlsportsfagligt stærk medarbejder med minimum diplomtræneruddannelse samt læreruddannelse, akademisk uddannelse med sidefag i idræt eller tilsvarende AC-niveau og med brændende interesse for at udvikle træneruddannelsen yderligere.

Som konsulent vil du have en meget varieret hverdag med mange forskelligartede opgaver. Dine primære arbejdsopgaver bliver at optimere vores eksisterende uddannelser, sammensætte programmer for videreuddannelse af trænere på forskellige niveauer, facilitere trænernetværk og være træneruddannelsens kommunikatør på sociale medier.

Du kommer også til at arbejde direkte med træneruddannelsen som underviser og kursusansvarlig, og du skal samtidig være med til at definere længerevarende strategiske mål for trænere. Derudover skal du bidrage til at udvikle og kvalificere vores undervisningsmaterialer.

På sigt kan stillingen udvikle sig med et bredere ansvar for vores uddannelsestilbud til klubber og sejlere.

Kandidaten 
Vi søger en udadvendt kollega og forventer, du er en holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal være god til at kommunikere, og du skal kunne begå dig på engelsk. I forbindelse med arbejdet vil der være forskellige administrative opgaver, og du skal ikke være bange for at sætte dig ind i nye systemer.

Når du varetager opgaven som underviser, skal du være indstillet på weekendarbejde.

Du befinder dig godt i et positivt og levende miljø, hvor humor og faglig ansvarlighed trives i forening. 

Som den rette profil besidder du følgende kompetencer:

  • En udadvendt personlighed, der er god til at skabe relationer og netværk
  • Erfaring og viden om læring og undervisning - også gerne E-læring og blended learning
  • Sejlsportsfagligt velfunderet med et bredt fundament
  • God kommunikatør/formidler - særligt i forhold til bredde- og klubtrænere
  • Flydende på dansk og engelsk i skrift og tale

Du kommer til at indgå i et team med 4 kollegaer, der alle arbejder med uddannelse, men også de øvrige ansatte i forbundet, der tæller omkring 25 personer.

Vi kan tilbyde dig 
En enestående mulighed for at præge den danske træneruddannelse. Du bliver en del af en levende og spændende arbejdsplads med stor dynamik og mange alsidige og afvekslende arbejdsopgaver. Med visionen "flere skal sejle mere" arbejder DS vedholdende med at implementere overordnede rammer og mål, der sætter retning for dansk sejlsport.  

Jobbet er en fuldtidsstilling. Forventet arbejdssted er Idrættens Hus i Brøndby, men Sejlsportscentret i Aarhus kan være muligt.

Sådan ansøger du

Hvis du er interesseret, så send din ansøgning inkl. CV til direktør for Dansk Sejlunion Christian Lerche senest den 8. januar 2021. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Christian Lerche eller Dansk Sejlunions sportschef, Thomas Jacobsen.

Vi planlægger at afholde samtaler umiddelbart derefter.

Om Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunion er interesseorganisation for 255 sejlklubber med i alt cirka 53.000 aktive medlemmer. Vi arbejder for de bedst mulige vilkår for sejlere og bådejere, som er organiseret i sejlklubberne, og varetager blandt andet klubudvikling og sejladsaktiviteter, uddannelse af fritidssejlere samt udvikling af talent- og elitesejlere.

DS har ca. 25 medarbejdere, der arbejder over hele landet. Arbejdsstedet er primært i Idrættens Hus i Brøndby. Du kan læse mere om os på dansksejlunion.dk.