Fra primo marts 2020 skifter Dansk Sejlunion hjemmeside fra sejlsport.dk til dansksejlunion.dk. Udviklingen af dansksejlunion.dk har været i gang over en længere periode. Fra nu og frem til den endelige lancering i marts er siden aktiv og synlig i en betaversion, mens vi fortsat arbejder på at klargøre indhold.

Med dansksejlunion.dk får Dansk Sejlunion en hjemmeside, der er brugervenlig på alle platforme – smartphone, tablet og pc.

Hvem er vi?

Dansk Sejlunion er interesseorganisation for 254 sejlklubber og ca. 52.000 aktive sejlere.

Målet med hjemmesiden er netop, at Dansk Sejlunions viden og information skal være let tilgængelig, uanset om du er i båden, på havnen, i klubben eller hjemme foran din pc.

Foruden den tekniske opgradering vil dansksejlunion.dk lægge vægt på, at sidens indhold er værdiskabende for brugerne. Dansksejlunion.dk skal være den førende videnbase for sejlere og sejlklubber i Danmark.

Også nye sejlere og måske-kommende-sejlere skal via dansksejlunion.dk kunne finde vej til relevante sejladstilbud i nærheden. Det gælder uanset, om du er barn/forældre eller voksen nybegynder. Og uanset, om du er til surf, jolle, kølbåd eller motor.

Jo bedre, vi kan formidle viden, information, tilbud og uddannelse om sejlads i alle dets former – jo større værdi har fællesskabet i Dansk Sejlunion.

Dansksejlunion.dk bliver løbende udbygget og justeret. Hvis du har forslag, ideer og kommentarer til dét, du ser på siden, vil vi gerne høre fra dig. Send en mail til projektleder Morten Kjems

Indtil marts er sejlsport.dk fortsat Dansk Sejlunions officielle hjemmeside.

Rul til toppen