At være frivillig i en sejlklub kan være en svær, tidskrævende og mangesidet opgave.

Selvom der er mange forskellige, digitale værktøjer, som kan være med til at gøre tingene lettere, er det ofte ikke tilstrækkeligt. Tit er disse værktøjer ikke synkroniserede, og det betyder, at der kan være mange opgaver, som skal udføres flere gange.

Meget mindre arbejde

Målet med OMBORD er at skabe en platform, som kan håndtere alle disse forskellige opgaver.

Det betyder, at der bliver mindre koordinering og arbejde. Hvis klubben skal holde et arrangement eller planlægge undervisning, sker det hele nu kun et sted. Når der oprettes en aktivitet, sker det imod de rette modtagere, og der er mulighed for at tilmelde sig og betale via MobilePay.

Som bestyrelse får man mulighed for at trække data ud, så klubben kan blive endnu klogere på sine medlemmer. Dermed bliver det lettere at planlægge aktiviteter, undervisning og klubudvikling på baggrund af reel viden.

Indtægter via OMBORD

På OMBORD er der også mulighed for at styrke salg af annoncer og sponsorater. Både på hjemmeside og i applikationen, vil der være mulighed for at opsætte målrettede og personlige annoncer. Det giver en ekstra indtægt til klubben, som kan bruges til at forbedre klubben og dens aktiviteter.

Derudover er der også mulighed for at oprette kampagner, som kan bruges til at gøre klubben mere synlig og få flere medlemmer. Dette gøres ved hjælp af målrettet markedsføring og personlige annoncer. Dette kan hjælpe klubben med at øge medlemstallet og få flere til at engagere sig.

Alt i alt kan OMBORD hjælpe klubben med at optimere deres processer og gøre det lettere for frivillige at hjælpe med at organisere og administrere klubbens aktiviteter og undervisning.

Det er et stærkt digitalt værktøj, som gør det lettere for alle at være en del af det frivillige arbejde.

Vil du med OMBORD?

Hvis du vil vide mere om OMBORD eller booke et møde for at høre mere, så kontakt Chris Nørgaard, der er projektleder hos Dansk Sejlunion.

Rul til toppen

Se flere digitale klubløsningner