Dansk Sejlunion inviterer jer til et grundigt møde vedrørende OMBORD's muligheder ved årets Boat Show i Fredericia.

Vi vil kortlægge jeres sejlklubs specifikke krav og ønsker og se, om OMBORD kan være den digitale løsning, I søger.

OMBORD er et nyt, digitalt værktøj, der kan hjælpe sejlklubber med at forbedre deres kommunikation, bookning af træninger, kontakt til medlemmer og meget mere. Det vil være et tilbud til at organisere de daglige opgaver og forbedre sejlklubbens drift.

Gratis adgang til mødedeltagere

Hvis I booker en aftale, lover vi en times fokuseret samtale, en kop velsmagende kaffe og gratis adgang til mødedeltagere.

  • Vi ser på, hvordan OMBORD kan hjælpe sejlklubben med at optimere den daglige drift, og hvordan app'en kan hjælpe med at give medlemmerne mere værdi og muligheder.
  • Vi kigger på de forskellige funktioner, som OMBORD tilbyder, herunder online booking, online medlemskab, online betalinger og meget mere.
  • Vi drøfter de specifikke krav, som jeres sejlklub har, og hvordan OMBORD kan hjælpe med at opfylde dem.
  • Vi diskuterer fleksibiliteten i OMBORD's platform, som giver klubben mulighed for at tilpasse teknologien til egne krav og behov.
  • Vi drøfter sikkerheden i OMBORD's platform, som garanterer medlemmernes sikkerhed og privatliv.

Skriv til projektleder Chris Nørgaard på chris@sejlsport.dk for at booke en tid.

Vi glæder os til at diskutere de mange muligheder, som OMBORD tilbyder og  hjælpe jer med at gøre den daglige drift nemmere og mere effektiv.

Vil du med OMBORD?

Hvis du vil vide mere om OMBORD eller booke et møde for at høre mere, så kontakt Chris Nørgaard, der er projektleder hos Dansk Sejlunion.

Rul til toppen

Se flere digitale klubløsningner