OMBORD

Økononemt

OMBORD gør det nemmere at håndtere klubbens bogføring og pengestrømme.

Senest ajourført d. 12. januar 2024

De samlede økonomiintegrationer ligger klar og vi har forhandlet stærke aftaler med Visma e-conomic og Billwerk+ til fordel for jer rundt om i klubberne.

Integrationen mellem Billwerk+ og e-conomics regnskabssoftware tilbyder en række fordele, der kan effektivisere og forbedre driftsprocesserne for jer ude i klubberne, der arbejder med økonomi og medlemshåndtering.

Integrationen muliggør automatisk overførsel af faktureringsdata fra Billwerk+ via Kontolink til e-conomic, hvilket minimerer manuelle indtastninger og reducerer risikoen for fejl. Klubbens administration får tillige realtidsopdateringer på den finansielle status, hvilket giver bedre overblik over cash flow, indtægter og udgifter.

E-CONOMIC Det er særdeles nemt at interegere OMBORD og Visma e-conomic. Processen for installation er som følger : E-mail bliver sendt til klubben med et e-conomic link▸Klubben åbner linket, og får en id-kode ▸Kode skal sendes til Zeaeye ▸Klubbens e-conomic konto bliver herefter connected med OMBORD.

I får via OMBORD-aftalen 10% i rabat på både nye og eksisterende aftaler.

BILLWERK+ Der er lavet aftale med Billwerk+, der gør det muligt at lave forskellige kontingentformer og abonnementsløsninger. Der tilbydes nu følgende betalingsmetoder: Visa, Mastercard, Dankort, American Express osv. (kræver indløsningsaftale), Mobilepay (kræver konto hos MobilePay).

Billwerk+ er en omfattende abonnementsstyringsplatform, der tilbyder en bred vifte af funktioner til at optimere abonnementsbaserede forretningsmodeller. Systemet automatiserer hele faktureringsprocessen, hvilket reducerer manuelt arbejde og fejl. Dette inkluderer tilbagevendende fakturering, opkrævning og fornyelser af abonnementer.

Platformen kan skaleres til at håndtere en voksende medlemsdatabase og øget transaktionsvolumen. Hertil kan klubberne tilpasse deres abonnementsplaner og tilbud, hvilket giver fleksibilitet til at opfylde specifikke kundebehov og markedsforhold.

Systemet integrerer nemt med andre softwareløsninger, som eksempelvis e-conomic og diverse betalingsgateways, hvilket skaber en sømløs teknologistack. Endvidere sikrer aftalen overholdelse af finansielle standarder og lovgivningsmæssige krav, herunder GDPR og andre databeskyttelsesregler.

Sluteligt giver de indbyggede analyseværktøjer klubben indsigt i medlems- og kundeadfærd, abonnementsmetrics og indtægtsstrømme for at træffe informerede beslutninger.

Systemet koster normalt 500 + moms pr. måned, men vi kan pt. tilbyde det uden ekstra omkostninger for klubben.

Vil du med OMBORD?

Hvis du vil vide mere om OMBORD eller booke et møde for at høre mere, så kontakt Henrik Blakskjær.

Rul til toppen