OMBORD

Økononemt

OMBORD gør det nemmere at håndtere klubbens bogføring og pengestrømme.

Senest ajourført d. 12. januar 2024

De samlede økonomiintegrationer ligger klar og vi har forhandlet stærke aftaler med Visma e-conomic og Billwerk+ til fordel for jer rundt om i klubberne.

Integrationen mellem Billwerk+ og e-conomics regnskabssoftware tilbyder en række fordele, der kan effektivisere og forbedre driftsprocesserne for jer ude i klubberne, der arbejder med økonomi og medlemshåndtering.

Integrationen muliggør automatisk overførsel af faktureringsdata fra Billwerk+ via Kontolink til e-conomic, hvilket minimerer manuelle indtastninger og reducerer risikoen for fejl. Klubbens administration får tillige realtidsopdateringer på den finansielle status, hvilket giver bedre overblik over cash flow, indtægter og udgifter.

Billwerk+ og Kontolink er nøglekomponenterne i integrationen til økonomisystemet. BillWerk+ håndterer betaling og fakturering og Kontolink oversætter transaktionsdata til noget som økonomisystemet kan forstå.

Som en del af Ombord aftalen følger Billwerk+ med kvit og frit (normalt 500 kr/md).

Kontolink er en option der muliggør integration til økonomisystem – enten manuelt eller helt automatisk. Kontolink er et add-on og koster 100 kr/måned.  

Vil du med OMBORD?

Hvis du vil vide mere om OMBORD eller booke et møde for at høre mere, så kontakt Henrik Blakskjær.

Rul til toppen