DH-DM

Danmarksmesterskabet for de fleste

10. juni 2024

Indhold

  Ekspandér

  DH-DM 2024

  I 2024 afholdes DH-DH i Svanemøllebugten med Sejlklubben Sundet, Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub og Øresunds Sejlklub Frem som arrangører.

  Officielle DH-DM dokumenter

  Relevante dokumenter vil kunne findes på opslagstavlen på Manage2sail efterhånden som de bliver klar/relevante. 

  Havneplads før, under og efter stævnet

  Havnepenge fra og med torsdag den 5. september til og med søndag den 8. september er inkluderet i startgebyret. Ved registrering får du udleveret et mærkat, som skal placeres et synligt sted på båden. Havneplads herudover afregnes med havnen på normale vilkår (automater forefindes på havnen).
  Vi bistår med anvisning af plads fra onsdag den 4. september kl. 17 og frem til stævnestart.

  Kranservice

  Kranen ved havnen kan udelukkende bruges til både der er på trailer og skal kranes. Dette kan bestilles ved tilmelding. Vi tager fat i dem der har brug for dette.

  Vi har lavet en aftale med Jacob Jensen Bådeværft om at de vil bistå med kranløft ifm. med vask og klargøring af både. For mere information kontaktes Morten Halkier på info@jjbv.dk eller på telefon: 3929 7500.

  Overnatningsmuligheder

  Der er mange muligheder for overnatning i København, vi arbejder i øjeblikket på at se om der muligheder for at kunne parkere på en campingplads, derudover kan du finde lejligheder på airbnb hvor du skal søge efter Nordhavn.

  Om DH-DM

  Formålet med DH-DM er at skabe et stævne, hvor alle både med et gyldigt DH-målebrev samt indmålt med symmetrisk og/eller asymmetrisk spiler kan konkurrere mod hinanden på forskellige banetyper.

  Efter tilmeldingsfristen vil bådene blive opdelt i et antal grupper, og der vil blive kåret en officiel Danmarksmester i hver gruppe.

  Stævnet strækker sig over tre dage med både distancesejlads og banesejladser.

  Men det er ikke kun sejladserne, der er vigtige. Det sociale aspekt er en afgørende del af stævnet.

  Derfor er stævnet også kendt som ’Sejlernes Smukfest’.
  Nedenfor en lille video fra et af de tidligere afholdte DH-DM'er.

  DH-DM historie

  2023

  Efter tre rigtig gode stævner i Juelsminde rykkede DH-DM til Øresund, Svanemøllehavnen, med Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub som arrangør.

  Resultater

  Billeder fra stævnet

  Billeder er fra Sailing.Pics - brug af billederne fremgår af Use of pictures.

  2022

  Afholdt i Juelsminde af Juelsminde Sejlklub, Horsens Sejlklub og Snaptun Sejlklub.

  Resultater

  Billeder fra stævnet

  Billeder er fra Peter Brøgger.
  Billederne kan frit anvendes af deltagerne til personligt brug. Billederne må herudover anvendes i forbindelse med omtale af DH-DM 2022. Ønskes billederne anvendt kommercielt eller uden sammenhæng med eventet, skal der indgås en aftale om brug af billederne med Fotograf Peter Brøgger - pbroe@live.dk - Mobil 40319648 (www.SailingPhotoAarhus.dk).

  2021

  Afholdt i Juelsminde af Juelsminde Sejlklub, Horsens Sejlklub og Snaptun Sejlklub.

  Resultater

  Billeder fra stævnet

  Billeder er fra Peter Brøgger.
  Billederne kan frit anvendes af deltagerne til personligt brug. Billederne må herudover anvendes i forbindelse med omtale af DH-DM 2021. Ønskes billederne anvendt kommercielt eller uden sammenhæng med eventet, skal der indgås en aftale om brug af billederne med Fotograf Peter Brøgger - pbroe@live.dk - Mobil 40319648 (www.SailingPhotoAarhus.dk).

  2020

  Aflyst grundet corona.

  2019

  Første DH-DM. Afholdt i Juelsminde af Juelsminde Sejlklub, Horsens Sejlklub og Snaptun Sejlklub.

  Resultater

  Billeder fra stævnet

  Billeder er fra Peter Brøgger.
  Billederne kan frit anvendes af deltagerne til personligt brug. Billederne må herudover anvendes i forbindelse med omtale af DH-DM 2019. Ønskes billederne anvendt kommercielt eller uden sammenhæng med eventet, skal der indgås en aftale om brug af billederne med Fotograf Peter Brøgger - pbroe@live.dk - Mobil 40319648 (www.SailingPhotoAarhus.dk).

  Rul til toppen