DM i E-sejlsport

Dansk Sejlunion afholder DM i E-sejlsport den 10.-11. april i samarbejde med KDY.

Senest ajourført d.24. marts 2021

Danmarksmesterskab i E-sejlsport

Den 10.-11. april 2021 afholder Dansk Sejlunion endnu engang danmarksmesterskabet for individuelle sejlere i E-sejlsport i samarbejde med Kongelig Dansk Yachtklub, KDY.

Mesterskabet bliver gennemført i Virtual Regatta Inshore. Der er plads til 80 sejlere, og pladserne vil blive fordel efter pricippet om 'først til mølle'. Hvis du tilmelder dig stævner, forpligter du dig også til at deltage i stævnet. Sejlere, der har tilmeldt sig, men ikke deltager i sejladserne, vil ikke være berettiget til at deltage i fremtidige stævner.

Når du har tilmeldt dig stævnet, vil du via discordapp.com modtage information om stævnet samt koder. Første sejlads er planlagt til den 10. april klokken 20.

Discord og Virtual Regatta

Alle deltagere skal i forvejen have hentet Virtual Regatta Inshore appen samt være registreret på en dedikeret Discord Server. 

Alle kan deltage, men for at blive danmarksmester kræves der et medlemskab af en sejlklub under Dansk Sejlunion.

Hvis forholdene tillader det (henset til corona-situationen), kan der etableres lokale 'hubs' i landets sejlklubber, hvor deltagerne kan samles om mesterskabet, og hvor der samtidig kan findes en lokal mester.

Tilmeld dig DM i E-sejlsport lige her

Ugen efter DM for individuelle sejlere afholder vi hold-DM i samarbejde Med Sønderborg Yacht-Club. Vi vender tilbage med mere information snarest.

Rangliste

.
Rul til toppen