OMT Maritime Design Cup 2023

Odense Maritime Technology inviterer atter studerende med en maritim interesse til kapsejlads sammen med danske landsholdssejlere. Vil du med i 2023?

2. november 2022

Odense Maritime Technology A/S inviterer endnu engang studerende til kapsejladsen OMT Maritime Design Cup 2023.

Et event på vandet for tekniskstuderende, der deler den samme interesse for sejlads, teknik og skibsdesign. En dag i godt selskab, hvor der skal dystes mod hinanden i kapsejlads – og blive lidt klogere på maritimt design.

Praktisk

  • Hvor: Middelfart Marina
  • Hvornår: 22. september 2023 kl. 11.30 – 17.00
  • Pris: Gratis
  • Sejlererfaring: IKKE nødvendigt

Meld dig til herunder, så modtager du mere information, når vi nærmer os.

Se videoen fra 2022

I 2022 var lokationen Skovshoved Havn nord for København. Her mødte 50 studerende op til en festlig dag på vandet i selskab med OMT og danske landsholdssejlere.

Dagen startede med briefing og introduktion til kapsejlads. Deltagerne blev opdelt i teams, som konkurrerede mod hinanden på vandet. Efter sejladsen sluttede eventet af med kåring af dagens bedste hold.

Se videoen herover og få et lille indblik i dagen.

OMT inviterer

OMT (Odense Maritime Technology), som står bag eventet, er en maritim konsulentvirksomhed, som fokuserer på at levere maritimt forsvar.

Med fokus på, at lære de unge studerende inden for de tekniske fag at kende, har OMT stablet OMT Maritime Design Cup på benene. Et gratis event hvor de deltagene både får lov til at sejle en masse kapsejlads under instruktion af landsholdssejlerne, samtidig med at de lærer OMT at kende og hvad virksomheden som arbejdsplads kan byde på.

Er du interesseret i at være med når OMT Maritime Design Cup næste år igen afholdes - denne gang fra Middelfart Marina - så forhåndstilmeld dig her og sikre dig en af de eftertragtede pladser.

Rul til toppen