Anne-Marie Rindom vinder EM-sølv

Efter at have sejlet fremragende under hele stævnet spændte vinden ben for Anne-Marie Rindom på den sidste dag. Hun slutter på en samlet 2. plads.

Af: Julie Elver Stolberg - senest ajourført d. 13. oktober 2020

Efter at have ligget nummer et i tabellen under hele EM, må Anne-Marie Rindom desværre se sig slået på målstregen i Polen. Dagens to sejladser bød på masser af vind og bølger, der pressede den ellers stærkt sejlende Rindom. Med en 19. og 16. plads i dag slutter hun konkurrencen med 47 point, kun to point efter hollandske Marit Bouwmeester.

”Jeg er skuffet og ærgerlig over at smide det væk i dag. Jeg mister hovedet lidt og tager nogle dårlige beslutninger. Vi har store bølger og meget vind, hvilket jeg ellers normalt ikke har svært ved. Men alt er lidt imod mig i dag,” siger hun og fortsætter:

”Resultaterne er vigtige, men at jeg sejler under niveau, er nok det, der er mest skuffende og træls og frustrerende. Men at tabe er jo en del af sporten, og der er en masse ting, jeg kan lære fra situationen, så jeg kan komme stærkere tilbage næste år.”

Stolt af højt niveau

På grund af den diskusprolaps i nakken, hun pådrog sig for seks uger siden, har hendes træning i perioder været sat på pause. Derfor har hun heller ikke kunnet træne 100 procent op til stævnet.

”Ikke at det skal være nogen undskyldning, men det har gjort, at jeg ikke har kunnet træne, som jeg plejer. I det store billede er jeg derfor sindssygt stolt af at kunne sejle så højt et niveau hele ugen. Jeg skal passe på, at en enkelt dag som i dag ikke påvirker det.”

På grund af skaden er hun fortsat stiv i nakken, og det går nok ikke over lige foreløbig, siger hun, men formår alligevel at finde det positive frem i en svær situation:

”Sejladsen gør det heller ikke værre, og det er jo dejligt.”

.
Rul til toppen