Invitation til Mini Klubkonferencer - fire regionale møder

Som opfølgning på Klubkonferencen afholde Dansk Sejlunion fire regionale møder med mulighed for at få inspiration, lære nyt og netværke med andre klubaktive.

Glimt fra Klubkonferencen i Vingsted, november 2019
Af: Flemming Ø. Pedersen - senest ajourført d. 6. februar 2020

Dansk Sejlunions årlige Klubkonference får nu en regional variant i form af fire Mini Klubkonferencer, der afvikles som "roadshow" hen over foråret:

16. marts - Aalborg Sejlklub

17. marts - Sejlklubben Neptun Vejle

23. marts - Marbæk Sejl- og Motorbådsklub

24. marts - Køge Sejlklub

Hver Mini Klubkonference foregår over tre timer - fra kl. 18.00 til 21.00 - og formatet har ligheder med den  store, årlige Klubkonference forstået sådan, at der vil være forskellige oplæg, som deltagerne kan cirkulere mellem - og man på den måde sammensætter sit eget program, så det giver bedst mening.

"Klubkonferencen skaber ny og værdifuld viden og erfaringsudveksling til klubarbejdet. Det ved vi fra deltagernes årlige evalueringer. Mini Klubkonferencer er et nyt initiativ, hvor vi bringer nogle af de bedste pointer fra Klubkonferencen med ud på landevejen," forklarer klubkonsulent Leon Träger, Dansk Sejlunions projektleder for Mini Klubkonferencerne.

"Vi lægger vi ud med fire Mini Klubkonferencer fordelt rundt i landet. Forhåbentlig kan vi tiltrække en masse af de klubaktive, som vi ellers ikke normalt ser blandt deltagerne på den årlige konference i Vingsted," uddyber han.

Fire temaer

Foråret Mini Klubkonferencer har fire udvalgte temaer. Hver deltager har mulighed for at overvære to oplæg i løbet af mødets tre timer:

 • Oplæg A: Ny Diplomsejlerskole til børn, unge og voksne
  Introduktion til den nye Diplomsejlerskole - herunder hvordan, materialet kan gøre sejlere og windsurfere i alle aldre dygtigere.
 • Oplæg B: Mere sejlads i klubben med Liga, WOW, Youngsters og e-sailing
  Hør om, hvordan de fire koncepter kan bidrage til at aktivere klubbens sejlere. Plus opdatering på Sejlsportsliga, WOW-stævner og Youngsters-camps i 2020.
 • Oplæg C: Begynderrejsen engagerer og fastholder nye medlemmer
  Begynderrejsen er et værktøj, der kan hjælpe med at få nye (og knap så nye) medlemmer helskindet gennem nogle af de "kritiske faser", der er på rejsen fra ny og nysgerrig til engageret klubmedlem.
 • Oplæg D: Styrk klubbens synlighed via Facebook og hjemmeside
  Udviklingen på nettet går stærkt! Bliv opdateret på hvad sider, grupper, begivenheder, boost og SEO kan gøre for at synliggøre Klubbens aktiviteter på nettet.

Gratis at deltage

Udover oplæg vil der være mulighed for at høre nyt fra Dansk Sejlunion og om lokale aktiviteter, der kan have fælles interesse. Dertil chancen for at møde og netværke med ledere og frivillige fra andre af regionens klubber.

Deltagelse er gratis (vær OBS på pladsbegrænsning pr. møde). Frist for tilmelding er 7. marts.

.
Rul til toppen