Julie Elver bliver ansvarlig for Dansk Sejlunions kommunikation

37-årige Julie Elver bliver fremover hovedkraften i Dansk Sejlunions samlede kommunikationsindsats. Hun kommer med en bred kommunikativ baggrund, er aktiv sejler i Kvindelig Sejlklub og medejer af en Correbee21.

Senest ajourført d.17. september 2020

Dansk Sejlunion opruster på kommunikationsområdet og har netop ansat den 37-årige journalist Julie Elver. Hun kommer med bred erfaring inden for mediebranchen, senest som selvstændig journalist, redaktør og kommunikationsrådgiver. Gennem fem år med egen virksomhed har hun arbejdet for en lang række store danske virksomheder, ngo’er og organisationer med blandt andet medlemskommunikation, employer branding og redaktionel journalistik fra ind- og udland. Tidligere var hun ansat som kommunikationsansvarlig og leder af journalistlinjen på Vallekilde Højskole, hvor hun stod i spidsen for undervisningen af højskolens mest populære hovedfag.

Privat sejler hun i Kvindelig Sejlklub, hvor hun også er medlemsadministrator, og er desuden medejer af en Correbee21 med kajplads i Svanemøllehavnen.

”Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg måtte søge stillingen som kommunikationsansvarlig hos Dansk Sejlunion. Stillingsopslaget matchede mine faglige kompetencer såvel som personlige interesser, og jeg kan ikke forestille mig noget bedre job end at skulle bidrage til at fremme sejlsporten i Danmark,” siger hun.

Et af Julie Elvers helt store indsatsområder bliver at sikre en rød tråd i Dansk Sejlunions kommunikation på tværs af platforme og kanaler.

”Sammen med gode kolleger og aktive medlemmer glæder jeg mig til at bringe landets sejlere og klubber tættere sammen og dele inspiration og viden på tværs. Dansk Sejlunion er et samlingspunkt inden for sejlsportens verden, og det skal vores kommunikation selvfølgelig afspejle.”

Dansk Sejlunions direktør, Christian Lerche, glæder sig over endelig at kunne byde Julie velkommen på holdet.

”Vi fik utrolig mange kompetente ansøgninger til jobbet, men vi var ikke i tvivl om, at vi skulle ansætte Julie. Hun kommer med en solid faglig ballast og repræsenterer desuden en stærk målgruppe blandt vores nye medlemmer, de yngre kvinder, som, jeg er sikker på, også vil gavne os fremover. Vi er overbeviste om, at hun er den rette til at løfte opgaven, og jeg glæder mig meget til at udvikle vores kommunikation sammen med Julie.”

Eventuelle spørgsmål til denne nyhed kan rettes til:
Julie Elver: julie@sejlsport.dk eller 21838747
Christian Lerche, christian@sejlsport.dk eller 88207001

.
Rul til toppen