TORM Fonden sikrer Dansk Sejlunions eliteindsats

Med en donation på 2 mio. kr. har TORM Fonden besluttet at fortsætte samarbejdet med Dansk Sejlunion i OL-året 2021. Det giver stor glæde i sejlunionen og sikrer ro om OL-forberedelserne.

Senest ajourført d.3. juni 2020

Dansk Sejlunion står, som andre idrætsgrene, i den helt ekstraordinære situation, at OL i Tokyo blev flyttet til 2021. Det betyder ekstra omkostninger, hvor der i samme sæson skal arbejdes hårdt for at vinde OL-medaljer samtidig med at det solide arbejde med aktiviteter og nye talenter skal fortsætte. Derfor har TORM fonden besluttet at fortsætte samarbejdet med Dansk Sejlunion.

”Vi er i TORM Fonden glade at støtte arbejdet med at udvikle sejlsportens talenter til at blive nogle af verdens bedste. Indsatsen har bragt Danmark helt frem i feltet i kampen om OL-medaljer og med flytningen af OL til 2021, har det været naturligt for os at hjælpe både klubber og sejlere gennem denne ekstraordinære situation”, siger formand for TORM Fondens bestyrelse, Lars Christensen.

I Dansk Sejlunion vækker donationen naturligvis stor glæde. Formand Line Markert siger: ”Vi er taknemlige for, at TORM Fonden har besluttet at fortsætte samarbejdet i 2021. Samarbejdet har muliggjort en fantastisk udvikling af sejlsporten og sejlklubberne i Dansk Sejlunion. Den fortsatte støtte i 2021 er afgørende i kampen for at få enderne til at nå sammen i denne helt ekstraordinære situation. Det er stærkt at opleve den velvilje fra TORM Fonden på et tidspunkt, hvor vi har allermest brug for det.”

Dansk Sejlunion har i en lang årrække haft et omfattende samarbejde med både TORM Fonden og TORM A/S. Det har muliggjort udvikling af Dansk Sejlunions tilbud til sejlklubber og sejlere, gennemførelse af konkrete aktiviteter i sejlklubberne og ikke mindst en resultatgivende talent- og elitestrategi. 

Støtten fra TORM Fonden sigter på at fortsætte arbejdet med sejlunionens koncepter, ligesom donationen sikrer, at der kan søsættes nye udviklingsprojekter bl.a. for unge sejlere. De mange sommeraktiviteter i sejlklubberne landet over, hvor sejlunionen stiller udstyr til rådighed for aktiviteterne, nyder også godt af støtten. På talentområdet muliggør støtten fra TORM Fonden gennemførelse af træningsaktiviteter gennem hele året og udvikling af de dygtigste sejlere.

.
Rul til toppen