Sejlerlandsholdet

Danske pirater indgår partnerskab med Bak’s Bakery & Deli

Den danske 49’er-besætning Pirates of the World indgår nyt samarbejde med Bak’s Bakery & Deli i jagten på OL-medaljer i 2024.

Af: Julie Elver Stolberg - senest ajourført d. 14. april 2021

To danske pirater og landets bedste romkugler. Det er opskriften bag et nyt partnerskab mellem den danske 49’er-besætning Pirates of the World og Fyns bedste bageri, Bak’s Bakery & Deli. De to landsholdssejlere bag piratbesætningen, Joakim Salskov-Iversen og Markus Nielsen, har sat kursen mod OL i 2024. En rejse, Bak’s Bakery & Deli nu støtter op om med et fast partnerskab frem mod kvalifikationen til næste OL.

Samarbejdet med de danske pirater matcher på alle måder bageriets interesser og brandværdi, siger Carsten Bak, indehaver af Bak’s Bakery & Deli, der er landskendt for netop sine romkugler.

– I mange år har det været et stort ønske for os at kunne støtte op om sådan et projekt. For mig personligt er sejlsport en stærkt voksende interesse, som jeg selv dyrker. Derfor har jeg også stor respekt for det, Joakim og Markus står for og kan. Samtidig deler vi de samme værdier. De har en kæmpe passion for at blive bedre til det, de gør og træner hårdt for at indfri deres drømme. Det samme gælder for os. Derfor er jeg rigtig glad for vores partnerskab og glæder mig til at komme i gang, siger han.

Partnerskab sikrer fokus

Hos de danske pirater er der også stor glæde over det nye samarbejde. Støtten fra Bak’s Bakery & Deli er et stort skulderklap, siger den ene halvdel af besætningen Markus Nielsen.

– Det er en kæmpe anerkendelse af os som atleter og det univers, vi har skabt. Vi forsøger at promovere sejlsporten på en ny og anderledes måde, og at en partner som Bak’s Bakery & Deli ser, at vi både sportsligt og kommercielt er på et niveau, hvor de har lyst til at være med ombord på en årlig aftale, er kæmpestort for os, siger han og bakkes op af makkeren Joakim Salskov-Iversen.

– Det er med til at give os en enorm ro. Den økonomiske usikkerhed som atlet kan være en hæmsko, der gør, at man ikke kan koncentrere sig om at yde sit bedste ude på vandet. Partnerskabet med Bak’s Bakery & Deli betyder, at vi nu kan fokusere på det sportslige og blive helt klar til OL-udtagningen i 2023.

En vindende OL-disciplin 

Hos Dansk Sejlunion er sportschef Thomas Jacobsen også glad for, at det lykkedes at lande en aftale mellem landsholdsbesætningen og Bak’s Bakery & Deli.

– Sejlsport er en af de mest vindende OL-discipliner i Danmark. At udklække atleter i verdensklasse kan blandt andet lade sige gøre, fordi vi har en række stærke partnerskaber, som kan se værdien i at samarbejde med os. Derfor er vi selvfølgelig rigtig glade for at kunne hjælpe Joakim og Markus videre mod deres mål om medaljer til Danmark gennem det nye partnerskab.

.
Rul til toppen