Digitalt afstemningssystem til klubbens generalforsamling

I samarbejde med DIF kan vi nu tilbyde alle klubber under Dansk Sejlunion adgang til et online afstemningssystem til generalforsamlinger til stærkt nedsat pris.

Senest ajourført d. 29. april 2021

Står I overfor at skulle afvikle klubbens generalforsamling digitalt i år, er der nu hjælp at hente i forhold til at gennemføre afstemningerne. 

I samarbejde med DIF tilbyder vi alle klubber at få adgang til Assembly Voting, et online afstemningssystem, der gør det nemt og fleksibelt at gennemføre generalforsamlingen trods corona.

Systemet er brugervenligt og fleksibelt til afholdelse af demokratiske 'live-afstemninger' i foreninger og organisationer. Det betyder også, at systemet både kan håndtere medlemmer, der er fysisk fremmødt, og medlemmer der deltager hjemmefra.

En komplet løsning

Systemet leveres som en komplet løsning med opsætning af konferencesystem, tilskrivning af deltagere med valgkode, mulighed for ændringer af materialepræsentation og afstemninger under mødet, samt automatisk resultatopgørelse og dokumentation efter hver afstemning. Deltog du i Dansk Sejlunions egen generalforsamling i år, har du formegentlig allerede testet systemet selv. Det er nemlig samme system, vi anvendte i marts.

– Selv om det måske kan lyde avanceret at anvende digitale afstemningssystemer, fungerede det rigtigt fint. Derfor er det selvfølgelig også glædeligt, at vi nu gennem DIF kan tilbyde systemet til alle vores klubber, siger Morten Jensen, it-medarbejder hos Dansk Sejlunion.

Som klub får I en klækkelig rabat på systemet gennem ordningen med DIF. Det betyder, at I skal betale et sted mellem 1.750-2.000 kroner for at benytte systemet til jeres generalforsamling. 

Hvis I har spørgsmål eller ønsker at benytte afstemningssystemet til jeres generalforsamling, skal I kontakte Dansk Sejlunions it-medarbejder Morten Jensen på morten@sejlsport.dk eller tlf. 88207018.

Hvad indeholder Assembly Voting mere?

  • Et præsentationsmodul, hvor dagsordenspunkter, afstemningstemaer, m.m. præsenteres på storskærm og deltagernes lokale enheder.
  • Et afstemningsmodul, der alene aktiveres på deltagernes lokale enheder.
  • En deltageradgang til et dialogmodul til kommunikation mellem deltagerne og dirigenten.
  • Mulighed for integreret videostreaming i Assembly Conference Voting.
.
Rul til toppen