Få tøj med klublogo fra landsholdets tøjpartner

Dansk Sejlunion kan nu igen tilbyde klubber og klasseorganisationer sejlertøj fra Zhik med klublogo påtrykt til favorable priser.

Senest ajourført d. 5. marts 2021

Sejlerlandsholdets samarbejde med Zhik, den australske producent af kvalitetsbeklædning, bliver nu igen udbredt til klubber og klasseorganisationer, der er medlemmer af Dansk Sejlunion. 

Særlige betingelser

Produkterne sælges ligesom sidste år via sejlershoppen.dk, men der er tilknyttet en række særlige betingelser. Tilbuddet er udelukkende forbeholdt klubber og klasseorganisationer i Dansk Sejlunion – privatpersoner har ikke mulighed for at bestille varer.

Hver bestilling skal være på minimum 5000 kroner, og det er et krav, at der trykkes et logo fra klub eller klasseorganisation på tøjet.

Adgang til Zhik-kollektionen i sejlershoppen.dk kræver et kodeord, som er sendt på mail til klubbens formand.

Du kan få adgang til Zhik-kollektionen her.

Klubber og klasseorganisationer kan således også i år købe udvalgte produkter fra Zhiks kollektion med eget logo trykt på tøjet. Priserne er attraktive: 30-40 procent lavere end i butikkerne.

– Rigtig mange klubber og klasseorganisationer tog godt imod samarbejdet sidste år, og derfor har vi selvfølgelig valgt at gentage succesen i år. Vi er rigtig glade for vores partnerskab med Zhik, fordi det netop skaber værdi for alle, lige fra vores dygtigste landsholdssejlere til vores dedikerede og engagerede frivillige i de lokale klubber, siger Christian Lerche, direktør i Dansk Sejlunion. 

Med DANMARK i ryggen
En del af Zhik-kollektionen er særlig tiltænkt sejlere, der stiller op ved internationale events. Her er jakker, t-shirts, bibs og spandex-toppe trykt med "DANMARK" på ærmer eller ryg. 

– Hvert år har vi hundredvis af sejlere, der repræsenterer dansk sejlsport ved internationale stævner på mange niveauer. At se dem stille op i ensartet beklædning ved sidste års stævner var en sand fornøjelse. Det var en virkelig flot repræsentation af landet og for dansk sejlsport som helhed. Derfor håber jeg, at ikke mindst klasseorganisationerne igen vil være med til at skabe interesse for vores DANMARK-kollektion, siger Christian Lerche.

.
Rul til toppen