Støt Finn Beton Fonden og hjælp unge talenter på vej

Sailing Aarhus har i samarbejde med Finn 'Beton' Jensen genoplivet indsamlingen til ’Finn Beton Fonden’, der skal hjælpe unge talenter videre i deres karriere.

Af: Jannik Friis, Sailing Aarhus - senest ajourført d. 12. oktober 2021

Finn 'Beton' Jensen, en af sejlsportens store skikkelser, drosler ned efter mange års tro tjeneste som blandt andet træner og leder af Elite- og Talentcenter Aarhus.

Onsdag den 13. oktober fra kl. 16.00 til 18.00 holdes der afskedsreception i Aarhus Internationale Sejlsportscenter for Finn 'Beton' Jensen.

Finn 'Beton' har ved samme lejlighed frabedt sig gave i håbet om, at gæster i stedet vil give et bidrag til ’Finn Beton Fonden’, der genoplives i samarbejde med Sailing Aarhus. Fonden skal frem over støtte aarhusianske ungdoms- og talentsejlere, der går den hårde og bekostelige vej mod verdenstoppen.

Finn Beton Fonden

Støt Finn Beton Fonden med et bidrag.

Klik her.

– At dyrke eliteidræt er en kæmpe udfordring – og det kræver meget mere end blot hårdt arbejde, dedikation og talent. Det, at forfølge en elite-præget karriere inden for sejlsport, er meget bekosteligt, fortæller Finn Beton Jensen og tilføjer:

– I starten understøttes sejlerne typisk af deres familie, men på et tidspunkt vil ressourcerne herfra ikke længere være tilstrækkelige. Dansk Sejlunion yder en del støtte, men næsten kun til dem, der er nået det højeste niveau. Derfor er det især vækstlaget af talenter lige under dette niveau, der har brug for ekstra støtte.

Giv et bidrag

Sailing Aarhus har oprettet fonden, der kan findes her. Du kan støtte sejlsporten ved at give et bidrag, som du selv bestemmer størrelsen af. Om begrundelsen for oprettelsen af fonden skriver Sailing Aarhus:

– Vi må sikre ordentlige forhold for vores sejlere, hvis de skal kunne sejle op mod de bedste i verden. Vi må sørge for kvalitative ressourcer og ikke mindst økonomiske midler, så der kan trænes seriøs året rundt. Sejlernes skal også kunne deltage i de vigtigste, udenlandske stævner, som kan give sejlerne den fornødne internationale erfaring.

– Som virksomhed eller privatperson med sejlsportsinteresser, bør du naturligvis have mulighed for at støtte de aarhusianske ungdomstalenter i deres mål om at vinde flere internationale mesterskaber og medaljer til Aarhus.

Finn Beton Fonden vil være åben for støtte både før og efter afskedsreceptionen på onsdag den 13. oktober.

Den vil altid kunne findes på sailing-aarhus.dk under fanen ’sailing aarhus’.

.
Rul til toppen