Sejlerlandsholdet

Ingen medalje til Rindom ved VM

Efter et svært VM slutter Anne-Marie Rindom lige uden for podiet på en samlet 4. plads.

Foto: Sander Van der Borch / Lloyd Images / Oman Sail
Senest ajourført d. 6. december 2021

Det blev desværre ikke til en ny VM-medalje for Anne-Marie Rindom, der slutter lige uden for podiet på en 4. plads.

I dagens første sejlads fik hun en 36. plads, som blev hendes anden fratrækker i stævnet. Anne-Marie Rindom førte derfor stadig med et point før den anden og sidste sejlads, men blev desværre overhalet af konkurrenterne, da det gjaldt.

Med en 19. plads i den afsluttende sejlads er hun noteret for 77 point samlet - 6 point fra førstepladsen og 4 fra bronzen.

– Jeg er selvfølgelig ærgerlig lige nu, for jeg ved, jeg har mere i mig. Men jeg bliver på den anden side også nødt til at være tilfreds set i lyset af den forberedelse, jeg har haft. De piger, der vandt medaljer, er virkelig dygtige og har trænet op mod det her siden OL, og de fortjener det virkelig, siger hun.

Udfordrende uge

Forholdene har været svære med let vind og mange udsættelser og aflysninger. Det har heller ikke gjort det nemmere, at Horsens-sejleren har kæmpet med ondt i halsen under dele af stævnet.

– Jeg er rigtig glad for, at jeg kunne være med i kampen om guldet helt ind til sidste sejlads på trods af de mange fejl, jeg har lavet i løbet af ugen. Jeg havde mulighederne, men lykkedes desværre ikke med at komme helt i mål. Selvfølgelig ville jeg gerne vinde, og en fjerdeplads er altid frustrerende, men i det store hele er det et ok resultat.

Sejlerlandsholdets to andre sejlere Anna Munch og Michala Høeg Norsell slutter på henholdsvis 18. pladsen og 32. pladsen.

.
Rul til toppen