Enevoldsen vinder Dansk Sejlunions kick off-stævne

Det blev Martin Enevoldsen fra Ho Bugt Sejlklub, der løb med sejren ved Dansk Sejlunions optaktsstævne til e-VM, der netop er begyndt.

Af: Julie Elver Stolberg - senest ajourført d. 5. februar 2021

Ny dansk rangliste

I samarbejde med World Sailing og spilplatformen Virtual Regatta åbnede Dansk Sejlunion en national rangliste for e-sejlsport 1. februar. Listen afgør, hvem der bliver udtaget til playoff-sejladserne til verdensmesterskaberne for e-sejlsport i september og oktober.

De ti bedste e-sejlere på den danske rangliste kvalificerer sig direkte til playoff-sejladserne, hvor 800 e-sejlere fra hele verden skal dyste videre om én af de seks pladser i finalesejladserne. 

Dansk Sejlunion afholdt torsdag i samarbejde med Esailing Denmark sæsonens første stævne som kick off til kvalifikationen til e-VM. 

38 e-sejlere deltog i konkurrencen om de tre VIP-medlemsskaber til spilplatformen Virtual Regatta, der var sat på højkant. Stævnet blev livestreamet og kommenteret af KDY-sejler Felix Jacobsen. 

Martin Enevoldsen fra Ho Bugt Sejlklub vandt stævnet med 40 point, efterfulgt af David Skousen, Thurø Sejlklub med 45 point og Anton Sohl, Præstø Sejlklub med 48 point.

Stort tillykke til de tre sejlere.

.
Rul til toppen