Konkurrence: Send os dit bedste billede fra sejlerlivet 2020

Vores årsrapport er på trapperne, og vi drømmer om at vise sejlerlivet, sådan som I oplevede det i 2020. Send os dit bedste foto og vind lækre sejlerpræmier.

Af: Julie Elver Stolberg - senest ajourført d. 3. februar 2021

I Dansk Sejlunion er vi netop nu i gang med at lægge sidste hånd på årsberetningen 2020, og vi drømmer om at fylde den med flotte billeder, der viser sejlerlivet fra sin bedste side! Og hvem er bedre at spørge om hjælp end Danmarks mange glade sejlere?

Sådan deltager du

Send os dit bud på årets bedste sejlerfoto inden fredag den 12. februar for at være med i konkurrencen. Vær opmærksom på, at du ved deltagelse giver Dansk Sejlunion lov til at bruge billedet i årsberetningen.

Du skal sende dit billede i en mail til Dansk Sejlunions kommunikationsansvarlige Julie Elver på julie@sejlsport.dk.

Derfor har vi strikket en lille konkurrence sammen, som vi håber, du har lyst til at være med i. Send os dit skarpeste skud fra 2020, der viser temaet ’sejlerliv’ fra sin bedste side. Måske er det sommerens familietogt, en smuk morgen ved ankerpladsen, god stemning på havnen efter en veloverstået kapsejlads eller noget helt fjerde.

Det bedste billede præmierer vi med en lækker sejlerjakke fra Zhik. Derudover vil vinderbilledet også blive eksponeret på forsiden af Dansk Sejlunions årsberetning 2020.

Foruden vinderbilledet udvælger vi fem andre billeder, der bliver en del af et samlet opslag inde i årsberetningen. Er det et af dine billeder, vi vælger ud, kvitterer vi med en lækker kasket eller solcap fra Zhik, og mon ikke vi sender en lille nøglering med også.

Vi glæder os til at se dit foto!

.
Rul til toppen