Sejlerlandsholdet

Dansk Sejlunion indgår nyt samarbejde med hummel

Solbriller fra hummel skal fremover sikre de danske landsholdssejlere den optimale beskyttelse mod solen på vandet.

Senest ajourført d. 9. november 2021

Hummel Eyewear, den nyeste tilføjelse i hummels nuværende produktportefølje, skal fremover klæde de danske landsholdssejlere på med solbriller og sikre dem den nødvendige beskyttelse af øjnene. Det står klart, efter Dansk Sejlunion har indgået en ny samarbejdsaftale med det danske sportsbrand.

Landsholdssejlerne er på vandet i mange timer ad gangen og ofte i stærk sol. Det betyder, at de er i større risiko for at udvikle midlertidige eller permanente skader i og omkring øjnene forårsaget af solens ultraviolette stråler.

Derfor har atleterne behov for den bedste beskyttelse og samtidig en brille, der designmæssigt matcher de vind- og vejrvilkår, de sejler under, siger sportschef i Dansk Sejlunion Thomas Jacobsen:

– Den rigtige brille er afgørende for både den sportslige præstation og beskyttelse af sejlernes helbred. Derfor er jeg glad for, at vi nu har indgået et samarbejde med hummel, som foruden at lave briller af rigtig god kvalitet også indgår i et udviklingsarbejde sammen med os, siger han med henvisning til den feedback, sejlerne løbende skal rapportere ind med til hummel. På den måde sikrer partnerskabet en kontinuerlig optimering af brillerne til glæde for alle sejlere.

Den nye samarbejdsaftale vækker ligeledes stor glæde hos hummels CEO, Allan Vad Nielsen:

– Der er ingen tvivl om, at vi har store forventninger til vores Eyewear produktkategori, og derfor er vi også utrolig stolte af at kunne indgå et samarbejde med Dansk Sejlunion. Vi har en klar intention om at blive det naturlige førstevalg af solbriller hos Sejlerlandsholdet, hvad enten det er til vands eller til lands. Vi ser frem til et tæt samarbejde, hvor vi de kommende år vil stræbe efter at nå vores fælles målsætning – nemlig at skabe de bedst mulige forudsætninger for atleterne, udtaler Allan Vad Nielsen.

Samarbejdsaftalen mellem hummel og Dansk Sejlunion er trådt i kraft og er gældende frem til d. 15.09.2024

Sports og stylebriller fra hummel

Sport-solbrillernes stel er lavet af et stærk, schweizisk letvægtsråmateriale kaldet TR90 med en række tilpasningsmuligheder. Brillerne har blandt andet justerbare brillestænger og næsehvilere, som er lavet på en måde, hvor de hæfter bedre til huden, jo mere man anstrenger sig.

For at sikre, at solbrillen bliver hvor den skal, når det for alvor går løs på vandet, kan sejlerne også vælge at montere en medfølgende rem for en sikkerheds skyld.

Der er lagt fokus på høj kvalitet i hele kollektionen, hvor standarden er polariserende linser enten i TAC eller Polycarbonat med hard coated overflader og True REVO, som sikrer optimal beskyttelse selv under hård og længerevarende UV-eksponering.

Style-solbrillerne er et klassisk stilsikkert valg uden kompromis. Her findes polariserende linser med anti-reflection på bagsiden som standard, og stellet er lavet af Acetate.

Acetaten er konstrueret af cellulose (bomuldsfibre), et plantebaseret vedvarende materiale, hvilket er et af de bedste materialer til produktion af almindelige briller og solbriller.

.
Rul til toppen