Sejlsportsligaens danske mestre kåres under DM-Ugen

Med flere end 180 danmarksmesterskaber, heriblandt sejlsport, er der lagt op til store sportslige oplevelser, når DM-ugen afholdes i Aalborg 23.-26. juni.

Senest ajourført d. 10. juni 2022

Fra den 23.-26. juni afvikles DM-Ugen for første gang.

Et nyt og stort sportsevent i Aalborg, som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt. Et slags mini-OL på dansk grund - og sejlsport er selvfølgelig med.

I løbet af DM-Ugen skal 180 medaljesæt fordeles blandt atleter i flere end 50 sportsgrene, som dækker 28 specialforbund, herunder også Dansk Sejlunion. 

I år bliver Sejlsportsligaens danske mestre således kåret under DM-Ugen, der tegner til at blive en af de helt store sportslige folkefester herhjemme i år.

DM-ugen for første gang

Danmarks Idrætsforbund står bag DM-Ugen, der byder på alt fra cykling og breakdance til svømning og atletik.

Det er første gang, eventet afholdes, men allerede nu er planerne for 2023 ved at tage form. Aalborg er således værtsby i både 2022 og 2023.

Under DM-ugen vil flere af Aalborgs aktivitetsområder blive bragt i spil, og det vil give besøgende en unik mulighed for at opleve sport og byrum på samme tid.

Se programmet

Herunder finder du DM-ugens overordnede program. Der tages forbehold for eventuelle ændringer.

Husk også, at du kan downloade DM-ugens app. Her får du overblik over sportsgrene, venues, program mv.

Udover de mange venues fordelt i Aalborg by, har vi Centre Court på havnefronten (Honnørkajen) med Limfjorden som bagtæppe. Her skal en række DM-finaler afvikles i forskellige sportsgrene med masser af tilskuere på lægterne - det gælder blandt andet sejlsport!

Det bliver tæt på, intens og meget spændende!

Se det fulde program her

.
Rul til toppen