Få besøg af en energikonsulent i klubben

Dansk Sejlunion tilbyder gratis besøg af en energikonsulent, der giver råd om strømbesparelser i klubhuset. Læs om, hvordan I kommer i betragtning til et besøg.

Senest ajourført d. 21. november 2022

Sammen med Dansk Kano og Kajak Forbund og Dansk Forening for Rosport vil Dansk Sejlunion gerne hjælpe klubberne med at spare på energien og pengene i klubhuset.

Vi tilbyder derfor, at fem klubber kan få besøg af en energikonsulent, der vil gennemgå klubhuset og se på, hvor der konkret kan spares på energien i bygningen og give gode råd til adfærdsændringer.

Besøget varer to timer, og klubben vil efterfølgende få en rapport med konkrete beregninger på energibesparelser.

Hvert besøg har en værdi af ca. 10.000 kroner.

Kriterier for besøg

Kriterierne for at komme i betragtning til et besøg fra en energikonsulent er:

  • At klubben selv ejer klubhuset og står for betaling af forbrug
  • At klubben tillader, at forbundet får adgang til energirapporten og bruger den til inspiration og vejledning af andre klubber ifm. energibesparelser (klubben holdes anonym).
  • At klubben har plads til besøg fra repræsentanter fra minimum fem andre ro/kajak/sejlklubber, som kan deltage i besøget fra energikonsulenten.

Vi forsøger at placere de fem besøg geografisk spredt over hele landet. Hvis der er flere klubber i samme område, som søger om at få besøg af en energikonsulent, vil der blive trukket lod om, hvilken klub der får besøget.

Ansøg om en konsulent

Hvis din klub gerne vil have besøg af en energikonsulent, og I opfylder kriterierne, så send en mail til kry@roning.dk eller il@kano-kajak.dk inden den 15. December.

I får besked om I får et af de 5 besøg hurtigst muligt efter deadline.

Vi glæder os til at høre fra jer.

.
Rul til toppen