Formandsblog: Jule- og nytårshilsen fra formanden

2022 har været fyldt med masser af aktivitet på havet, havnene og i klubberne. Dansk Sejlunions formand Line Markert vender blikket mod alt det, der venter i 2023.

Foto: Peter Brøgger
Af: Line Markert - senest ajourført d. 22. december 2022

2022 er ved at gå på hæld.

Det har været et spændende år med medlemsvækst i klubberne og masser af aktiviteter på havet, i havnene og i klubhusene. Et år fyldt med sejlerglæde og foreningsfællesskab.

Et års afslutning er altid en god anledning til at rette fokus mod det, som kommer – og der er heldigvis masser at se frem til for dansk sejlsport.

I Dansk Sejlunion har vi i år formuleret en ny strategi, som sætter retningen for vores prioriteringer i de kommende år. Tusind tak til alle klubber, der har bidraget med deres ønsker og idéer.

Tre prioriterede indsatsområder

Dansk Sejlunion favner meget bredt, fordi klubber og medlemmer er forskellige. Alligevel er det lykkedes os at udpege tre områder, som vi i 2023 og fremover vil gøre en ekstra indsats for:

Det gælder ungdom, uddannelse af sejlere med særligt fokus på de nye sejlere og så skal det være lettere at lede en sejlklub.

I forhold til det sidste, så lancerer vi i løbet af foråret en ny app, vi har kaldt Ombord, til klubber og til dig, som sejler. En app, der blandt andet skal lette administrationen og styrke relationen mellem både Dansk Sejlunion og klubberne samt klubberne og sejlerne.

Vi har virkelig store forventninger til, at vi med den Ombord kommer til at gøre en stor forskel for alle – blandt andet ved, at medlemmer får let adgang til de tilbud, klubberne og Dansk Sejlunion har på hylderne. 

Et vigtigt sportsår venter

2023 bliver også et vigtigt sejlsporsår. For vores landsholdssejlere vil der være stort fokus på årets verdensmesterskaber, hvor det afgøres, hvilke lande, der med sikkerhed skal til OL i Paris/Marseilles i 2024.

Men året bringer også usædvanligt mange mesterskabsarrangementer til Danmark. Det er helt vildt fedt! Tak til alle de klubber, som er med til at løfte de store opgaver. I gør en kæmpe forskel for, at sporten trives.

Inden årets kølvandsstribe er hvisket helt ud, er der blot at sige tusind tak for 2022.

Må du og dine få en rigtig dejlig jul og et godt nytår!

Jeg glæder mig til masser af gode sejlsportsoplevelser og endnu mere sejlerfællesskab i 2023.

.
Rul til toppen