Mød Dansk Sejlunion på Boat Show

På Boat Show i Fredericia kan du selvfølgelig møde Dansk Sejlunion. Vi står klar med kaffe og en introduktion til vores nye digitale koncept OMBORD.

Senest ajourført d. 27. februar 2023

Over to weekender samles bådbranchen og Sejlerdanmark i Fredericia til Boat Show. Dansk Sejlunion er naturligvis med.

Kommer du forbi vores stand, kan du som en af de første få en præsentation af en vaskeægte danmarkspremiere. Vi lancerer nemlig i løbet af de kommende uger vores helt nye koncept OMBORD, der dækker over en række brugervenlige, digitale muligheder for sejlklubben.

Find os her og få en gratis Rawbite

Du finder os på stand E-4304. Her står vi klar med kop kaffe og en snak om foreningslivet og dansk sejlsport generelt. Du kan også få en gratis Rawbite, hvis du signer op til vores nyhedsbrev Sejler – et nyhedsbrev med fokus på tursejlads og bådvedligeholdelse.

Put sejlklubben i lommen

OMBORD er dels en mulighed for at få en ny skræddersyet hjemmeside og dels en app, der gør, at du nemt kan ’putte din sejlklub i lommen’. Helt overordnet indeholder applikationen alt, hvad du som sejler og klubfrivillig har brug for, og som via app’en nu findes et og samme sted.

Det betyder, at du eksempelvis nemt kan leje en klubbåd, booke et klublokale eller betale for undervisning og kontingent. Du kan også oprette grupper med klubkammerater eller sejlere med samme interesse eller bådtype og endelig kan du gense dine ture på søkortet.

Hvis klubbens bestyrelse eller kommunikationsudvalg ønsker en præsentation af OMBORD på Boat Show, giver vi indgangsbilletten.

På mødet kigger vi på jeres sejlklubs specifikke krav og ønsker og ser, om OMBORD kan være den digitale løsning, I søger.

Læs mere om OMBORD her.

Fremtidens bundbehandling

Derudover er vi også på scenen fredag den 3. marts kl. 16.15. Her er vi klar med en paneldebat om, hvordan vi i fremtiden skal forholde os til antibegroningsbehandlinger, som er et yderst aktuelt tema.

Der er mange spørgsmål, men ikke så mange svar. I panelet deltager forskellige interessenter og samtalen modereres af vores klubkonsulent Lena Hellström.

Vi søges blandt andet svar på spørgsmål som:

  • Er mekanisk rengøring af bunden en mulighed?
  • Skal der bundmales? Hvis ja, hvilke type bundmaling er der på markedet
  • Hvilke krav stiller det til faciliteter på havnene i fremtiden?
  • Hvad kan vi forvente os af myndighederne?

Kom forbi scenen og deltag aktivt i debatten og få svar på dine spørgsmål!

Rul til toppen