Sejlerlandsholdet

Resterende OL-sejlere slutter OL

ILCA 7-sejler Johan Schubert og Team Nacra med Natacha Saouma-Pedersen og Mathias Bruun Borreskov har sejlet deres sidste sejladser ved OL.

Senest ajourført d. 5. august 2024

Efter mange sejladser i ekstrem let vind og en enkel dag med mere tryk er OL slut for OL-debutanterne Johan Schubert, ILCA 7, samt Natacha Saouma-Pedersen og Mathias Bruun Borreskov, Nacra 17.

Team Nacra slutter OL på en samlet 12. plads, mens Johan Schubert indtager en 36. plads i resultatlisten.

For alle tre har OL været en kæmpe oplevelse, selvom sejladserne ikke altid gik deres vej.

– Det er sjovt at sejle mod de allerbedste i verden, så det har vi virkelig nydt. Vi har også fået nogle bøllebank, siger Mathias Bruun Borreskov og suppleres af Natacha Saouma-Pedersen:

– Vi er meget glade for at have fået lov til at være med og sejle mod de bedste. Og så er vi selvfølgelig lidt ærgerlige over ikke at komme med i medal race. Det var det, vi gik efter. Men vi ser frem mod en forhåbentlig ny kampagne mod 2028.

Lyst til mere

Også i herrenes ILCA 7-felt viste konkurrencen sig hård fra start. Gennem ugen lykkedes det dog Johan Schubert at finde formen og lære af fejlene fra dagen før og slutte flere af sejladserne midt i feltet.

– OL har været en kæmpestor oplevelse, og det har været fantastisk at opleve så mange mennesker samlet om sporten. Det er ingen hemmelighed, at jeg er skuffet over min egen præstation, men jeg glæder mig meget til at tage den erfaring, jeg har gjort mig, med videre i min kampagne mod OL i LA 2028, siger han og slår fast, at han på ingen måde har mistet modet.

– Man skulle næsten tro, at det var svært at få mere blod på tanden, men ikke desto mere så tror jeg, jeg har fået en lille smule mere faktisk.

Rul til toppen