Formandsblog

2023 - et år med højt ambitionsniveau og fokus på basisdriften

Dansk Sejlunions årsberetning 2023 ligger nu klar forud for generalforsamlingen. Tag et kig på de mange indsatser og nyd de mange billeder, skriver Line Markert i denne formandsblog.

Af: Line Markert - senest ajourført d. 16. februar 2024

Dansk Sejlunion arbejder målrettet på at gøre Danmark til verdens bedste sejlernation.

Download Årsberetningen 2023

Tag et kig på Dansk Sejlunions Årsberetning 2023.

Du finder en udgave med opslag her og en mere printvenlig version her.

En vision, der ikke kun handler om at være de bedste på kapsejladsbanerne, men også om at gøre sejlsporten og sejlerlivet lettere og sjovere for alle, hvad enten det er for sejl, motor eller på bræt.

Ambitionsniveauet i 2023 har derfor været højt.

Basisdriften har været afgørende, men vi har samtidig prioriteret at implementere strategiske indsatser for at realisere vores mål.

En af de mest interessante tiltag er lanceringen af appen Ombord. Vores nye app skal gøre det lettere at være frivillig i sejlklubben samt gøre sejlerlivet mere tilgængeligt og klubben mere nærværende for den enkelte sejler.

Vi har gennem året også dedikeret ressourcer til særligt at styrke vores klubber, fokusere på børn og unge samt fremme viden inden for sejlsporten.

Mange af disse spændende indsatser kan I finde uddybet i årsberetningen. Den er omfattende, men formålet er at give jer et dybdegående indblik i de utallige aktiviteter, som Dansk Sejlunion har udført i samarbejde med vores medlemsklubber.

Tag jer tid til at bladre igennem rapporten, nyd billederne, og fordyb jer i de områder, der særligt interesserer jer.

Jeg er enormt stolt af det bidrag, vores medarbejdere og frivillige har ydet i løbet af året, og jeg ser frem til endnu et år med passion, engagement og positive forandringer inden for sejlsporten.

Sejlerhilsner

Line Markert
Formand, Dansk Sejlunion

.
Rul til toppen