Gratis online-lektioner i teoretisk duelighed

Trænger du til at få genopfrisket din sejlads-teori, eller er du ny sejler, der skal tage duelighedsbevis? Så er Dansk Sejlunions nye og gratis online-lektioner måske noget for dig.

Af: Jesper Kjems - senest ajourført d. 11. juni 2024

Trænger du til at få genopfrisket din sejlads-teori, eller er du ny sejler, der måske snart skal tage duelighedsbevis - så har vi netop lanceret en række online-lektioner i teoretisk duelighed. Lektionerne er foreløbig helt gratis for alle. Til gengæld håber vi, mange af jer vil give os feedback, så vi kan gøre lektionerne endnu bedre og få rettet til, hvis der fejl.

Lektionerne er et fint supplement til de fysiske duelighedskurser og kan også bruges af sejlere, der blot vil blive dygtigere til deres sejlteori. De er opbygget med videolektioner, som først fortæller og viser, hvordan man eksempelvis skal sejle om de forskellige bøjer, eller hvordan man skal vige i forskellige situationer. Efter videoerne er der så indlagt quiz´er, så du løbende bliver testet i det, du har lært.

Undervisere i teoretisk duelighed kan bruge lektionerne som ”blended learning” sideløbende med den fysiske undervisning, hvor deltagerne ser online-lektionerne hjemme og så kan drøfte og stille spørgsmål til den næste fysiske kursusdag.

Kursus – in the making Kurset er stadig under udvikling, og du vil ikke finde alle de ting, du skal lære for at gå til den teoretiske duelighedprøve. Du kan af samme grund også møde dele at kurset, hvor der stadig mangler enkelte elementer her i udviklingsfasen. Vi tilføjer løbende nye lektioner, og når du er meldt til kurset, sender vi dig også en lille besked, når der kommer nyt indhold.

Vi håber, I vil prøve kurset af og skrive til os med ris, ros og forslag til forbedringer.

.
Rul til toppen