Saml klubben til OL-sejlads

Skab fællesskab og oplev spændingen sammen med dine klubkammerater i alle aldre.

Af: Julie Elver Stolberg - senest ajourført d. 9. juli 2024

Den 28. juli begynder de første OL-sejladser i Marseille. Danmark sender i år ni sejlere afsted i seks klasser med Anne-Marie Rindom som det helt store medaljehåb (og fanebærer ikke mindst..).

OL-sejladserne udgør en god mulighed for at udvikle fællesskabet i sejlklubben. Arranger et storskærmsarrangement og oplev sejladserne sammen med klubbens medlemmer – unge som ældre.

Gør det let at have en fest

Det behøver ikke være kompliceret at lave en samlende dag. Tænd op i grillen, fyld køleskabet med kolde drikkevarer, og sørg for en skærm eller projektor. Måske endda lidt rød og hvid ansigtsmaling, der uden tvivl ville skabe begejstring hos de mindste.

Dansk Sejlunion arbejder på at kunne hoste trackingen af sejladserne igen i år, hvilket giver mulighed for også at bruge OL i en undervisningssammenhæng. Se først sejladsen, spol derefter tilbage på trackingen og tag en snak om alt lige fra vind- og vejrforhold til vindende baner og strategi.

Lad os støtte vores danske sejlere og vise dem, at hele Sejlerdanmark står bag dem, når de kæmper for Danmarks ære.

 

Planlægger I at afholde et klubarrangement i forbindelse med OL, så send meget gerne en mail til Dansk Sejlunions kommunikationsansvarlige Julie Elver på julie@sejlsport.dk. Vi vil utroligt gerne modtage billeder fra festlighederne.

 

.
Rul til toppen