Dansk Sejlunions sponsorer

Siden her giver dig som sejler på et DS-hold en kort præsentation af Dansk Sejlunions og dermed også dine kommercielle partnere.

Foto: Peter Brøgger
Senest ajourført d.18. januar 2023

TORM

Titel Partner

TORM A/S er et produkttank- og tørlastrederi. TORM har omkring 300 personer ansat på land i seks kontorer verden over. TORM har kontorer i Hellerup (Danmark), Stamford (USA), Rio de Janeiro (Brasilien), Singapore, Mumbai (Indien) og Manila (Filippinerne).

Til vands har TORM cirka 2900 ansatte med hhv. dansk, indisk, filippinsk og kroatisk nationalitet. TORM, der blev stiftet som selskab af Ditlev Torm og Christian Schmiegelow i 1889, ejer verdens næststørste flåde af produkttankskibe. I alt består TORM’s flåde af 67,5 ejede skibe og operation af i alt 165 skibe totalt set. Omkring 40 skibe er beskæftiget med tørlast transport.

TORM’s produkttankflåde transporterer raffinerede olieprodukter som benzin, diesel og jet fuel, mens tørlastskibene eksempelvis transporterer kul, korn og sojabønner.

Alene TORM’s flåde af tankskibe flytter mere end 60 mio. tons raffinerede olieprodukter om året, og tilbagelægger årligt en samlet distance svarende til 500 gange jordens omkreds.

Odense Maritime Technology (OMT)

Official Partner

OMT er det førende maritime konsulentfirma i Europa. OMT blev etableret i 2010 med baggrund i Odense Staalskibsværft.

OMT beskæftige sig med skibsdesign og konstruktion af skibsværfter i hele verden.

ZHIK

Official Supplier

ZHIK sejlertøj er en af de førende producenter af beklædning til sejlere og tøjpartner for Danish Sailing Team.

Gleistein Ropes

Official Supplier

Gleistein Ropes er førende inden for tov til bådbranchen og har et stor udvalg i high-performance tov. Det forhandles af Riggerne i Svendborg.

Columbus Marine

Official Supplier

Columbus Marine A/S stræber altid efter at have det bedste på hylderne. De sætter altid  kvaliteten i højsæde og har nu i mere end 25 år været en af bådbranchens foretrukne leverandører. En position Columbus er stolte over, idet deres partnere ligesom Columbus sætter kvaliteten i højsædet og fortrækker at levere produkter, der med tryghed kan anbefales. Columbus er bl.a. agent i Danmark for Harken, Wichard og Mclube.

Columbus Marine sponsorer McLube produkter og er partner på Årets Sejlsportspræstation.

Evil Eye

Official Supplier

Evil Eye klæder de danske landsholdssejlere på med solbriller og sikrer dem den nødvendige beskyttelse af øjnene.

Rul til toppen