Få rabat på kvalitetstovværk til din båd

Som medlem af en Dansk Sejlunion klub får du 10 % rabat på kvalitetstovværk fra Gleistein Ropes samt på professionelle splejsninger. Gleistein er officiel tovværksleverandør til Sejlerlandsholdet.

Senest ajourført d. 2. januar 2017

Gleistein tovværk

Gleisteins tovværk udmærker sig i slidstyrke, holdbarhed og minimum stræk, og laves i moderne fibre som Dyneema®, Aramid og HT Polyester.

Vælg fx en MegaTwin Dyneema som er et godt universal tov til kølbåden, og er ideel til fald, skøder, guy og nedhal. Den har en kerne med 12 fletning af Dyneema® SK78 fibre, mellemstrømpe af uldne polyester stable fibre og en slidstærk strømpe af 24 eller 32 HT Polyester som er specielt god til aflastere. Her får du stor brudstyrke med stor strækfasthed: Forlængelse ved belastning på 10 % af brudstyrken: 0,70 % og er meget formstabil.

Hvis du skal bruge et lækkert, blødt storskøde til din jolle, så vælg en ’Discover’, som er et virkelig blødt Dyneema tov specielt velegnet til dette formål. Det løber godt i blokke, holder godt i frølår og "kinker" ikke. Den består af 8-Flettet mix af Dyneema og Polyester staple fibre og et 6 mm tov har en brudstyrke 1320 kg. Dens forlængelse ved belastning på 10 % af brudstyrken er 1,5 %.

Rabat

Du kan læse meget mere om tovtyper og funktionalitet, samt finde diverse rigdele på riggerne.dk, og opnå 10 % rabat på Gleistein tov samt professionel splejsning ved at indtaste rabatkoden: Sejlerrabat

.
Rul til toppen