Sejlsportens svar på Folkemødet

På Dansk Sejlunions Klubkonference mødes klubaktive fra hele landet på kryds og tværs for at dele erfaringer, udveksle ideer og få ny viden, der kan bruges til at udvikle aktiviteter, tilbud og fællesskaber hjemme i klubberne. Foruden frivillige fra klubberne, deltager også Dansk Sejlunions bestyrelse, udvalgte medarbejdere og forskellige samarbejdspartnere på konferencen

Klubkonferencen er 24 intense timer og sejlsportens svar på Folkemødet. Værdien af at mødes stiger, når en masse frivillige fra klubberne kommer og tager del i konferencens aktiviteter.   

Klubkonferencen præsenterer en række forskellige temaer, der knytter sig til de aktiviteter, Dansk Sejlunion arbejder med. Det er fx. sejlerskole, kapsejlads, børn og unge, klubudvikling, frivillighed, fundraising, bæredygtighed m.v.

15. - 16. november 2024 mødes vi på Vingsted Conferencecenter

Tilmeldingsfrist er den 1. oktober.
Tilmeldingsfrist uden overnatning er den 28. oktober.

OBS! Programmet for 2024 kan du først se her omkring 1. september.

 

Klubkonferencens program er tilpasset Dansk Sejlunions Kapsejladslederseminar, og det foregår samme sted. Således er der mulighed for at deltage i oplæg begge steder.

På Vingsted får du nye perspektiver på din klub. Du møder andre klubaktive og bliver en del af et værdifuldt netværk, som du kan drage nytte af året rundt.

Der bliver sendt information ud til din klub via mail til formanden og opdateret løbende her, når der er nyt om programmet.

Vi ses!

.
Rul til toppen