Sejlsportens svar på Folkemødet

På Dansk Sejlunions Klubkonference mødes klubaktive fra hele landet på kryds og tværs for at dele erfaringer, udveksle ideer og få ny viden, der kan bruges til at udvikle aktiviteter, tilbud og fællesskaber hjemme i klubberne. Foruden frivillige fra klubberne, deltager også Dansk Sejlunions bestyrelse, udvalgte medarbejdere og forskellige samarbejdspartnere på konferencen.

Klubkonferencen er 24 intense timer og sejlsportens svar på Folkemødet. Værdien af at mødes stiger, når en masse frivillige fra klubberne kommer og tager del i konferencens aktiviteter.   

Klubkonferencen præsenterer en række forskellige temaer, der knytter sig til de aktiviteter, Dansk Sejlunion arbejder med. Forvent dog primært fokus på bredde, herunder sejlerskole, kapsejlads, børn og unge, klubudvikling, frivillighed, fundraising m.v.

Klubkonferencens program er tilpasset Dansk Sejlunions Kapsejladslederseminar, og de foregår samme sted. Således er der mulighed for at deltage i oplæg begge steder.

På Vingsted får du nye perspektiver på din klub. Du møder andre klubaktive og bliver en del af et værdifuldt netværk, som du kan drage nytte af året rundt.

Vi håber, vi ses!

.
Rul til toppen