Aftensejlads med kvinder i fokus over hele landet

Over tre dage i maj inviterer Dansk Sejlunion alle sejlklubber til at arrangere en aftensejlads med kvinder i fokus. På den måde kan vi sejle sammen - hver for sig.

Senest ajourført d.27. april 2021

Den 25.-27. maj inviterer vi alle klubber til at deltage i en fælles aftensejlads, hvor vi sammen - men hver for sig - sætter fokus på kvinder i sejlklubberne.

Saml så mange af klubbens medlemmer som muligt på en eller flere af de tre dage, og sejl sammen rundt om en ø, ud til et bestemt mærke eller rundt på klubbens udlagte aftensmatchbane. Det vigtigste er, at I har pigerne og kvinderne med på havnen, i klubhuset, i klubbådene, på surfboards, ved roret eller på fordækket. Meget gerne i følgeskab med klubbens drenge og mænd.

Hvis corona tillader det, kan I afslutte aftenarrangementet på kajen ved klubhuset til en uformel snak og et enkelt glas.

Arrangementet foregår således på samme tid rundt om i hele landet. Vi opfordrer jer til at dele billeder og video fra jeres sejladser på sociale medier og meget gerne hashtagge indlæggene med #kvinderpåvandet og @dansksejlunion.

Vi vil efterfølgende samle de mange fortællinger sammen til en lille fortælling om det stærke fællesskab, vi alle er en del af.

Vi glæder os til at sejle sammen.

.
Rul til toppen