Katalog med øvelser til adventuresejlads

Find inspiration til aktiviteter og øvelser i adventuresejlads for børn, unge og voksne sejlere.

Kølbåd - Begynder
Af: Henrik Tang Kristensen - senest ajourført d. 11. april 2023

Med kataloget ”Aktiviteter og øvelser til adventuresejlads” ønsker Dansk Sejlunion at inspirere og vejlede instruktører og klubledere i at arbejde med adventuresejlads i sejlklubber.

Adventuresejlads er oplevelser i naturen, hvor man træner og øver sejladsfærdigheder for at blive en alsidig sejler.

Adventuresejlere har fokus på at udvikle sig og mestre alt lige fra at manøvrere båden og sejlene ved tillægning til at skifte eller fikse ting på vandet. I adventuresejlads er det ikke mindst vigtigt at vide, hvordan man som besætning kan udvikle sig sammen. Alt dette og meget mere handler om at komme ud i naturen og bruge det fantastiske vand, som vi som sejlere er tiltrukket af.

Adventuresejlads byder på udfordringer, læring og oplevelser på, i og ved vandet. Det udvikler sejladsfærdigheder og styrker det sociale fællesskab.

Mange af øvelserne i kataloget er relevante for både børn, unge og voksne, mens nogle øvelser primært henvender sig til børn og unge. Ligeledes er mange øvelser ikke bådtypespecifikke, og kan dermed bruges i såvel jollesejlads som kølbådssejlads.

Download kataloget herunder. Kataloget kan også rekvireres i trykt form. Kontakt klubkonsulent Henrik Tang for yderligere info.

Yderligere information:

Kontakt:

Henrik Tang Kristensen, Klubkonsulent
Tlf.: 8820 7009 / 2168 5090
mail: henrik@sejlsport.dk

Rul til toppen