Opmand

Formålet med kurset er at uddanne opmænd, der kan varetage arbejdet med direkte dømning på vandet til matchracestævner og stævner i Sejlsportsligaen.

Virtuelt kontor kapsejlads
Af: Mikael Jeremiassen - senest ajurført d. 4. januar 2020

I denne artikel

  Hvem er du?

  Du er sejler eller kapsejladsleder og har lyst til at kvalificere dig til at dømme på vandet ved matchracestævner eller stævner i Sejlsportsligaen. Du har gennemgået Dansk Sejlunions Regelkursus. En stor del af undervisningsmaterialet er på engelsk, så det er nødvendigt at kunne engelsk på gennemsnitligt niveau.

  Hvad lærer du?

  Den teoretiske del fokuserer på kapsejladsreglernes Tillæg C, der handler om matchrace. Desuden undervises i, hvordan det praktiske arbejde med at afvikle matchrace foregår. Kurset strækker sig fra fredag aften til søndag eftermiddag. En stor del foregår på vandet.

  Hvad kan du bagefter?

  Efter bestået kursus kan du fungere som opmand ved matchracestævner på nationalt niveau. Beståelsesprocenten i den afsluttende prøve er afgørende for, om du senere kan opnå licens som national opmand.

  Kursusindhold

  • Kapsejladsreglernes Tillæg C
  • Arbejdet på vandet – både teori og praksis
  • Kurset indeholder prøver
  • Personlig bedømmelse

  Yderligere information om kurset:

  Kontakt:

  Mikael Jeremiassen, Kapsejlads
  Tlf.: 8820 7017
  mail: mikael@sejlsport.dk

  Kursusform

  ????

  Tilmelding til kursus

  Uddannelsen bliver udbudt efter behov. For yderligere oplysninger kontakt kapsejladsansvarlig Mikael Jeremiassen, mikael@sejlsport.dk

  Hvis der ikke er udbudt noget Opmandskursus!
  Er du interesseret i at vi sender dig information når næste Baneleder 1 kursus udbydes, så udfyld denne formular.