Windsurfing

Bøger om windsurfing

Dansk Sejlunion har udgivet en serie af bøger om windsurfing fra grundlæggende til avanceret niveau.

Af: Henrik Tang Kristensen - senest ajourført d. 28. marts 2020

Indhold

  Ekspandér

  Serien af windsurfing-bøger henvender sig til alle surfere fra nybegynder til surfere, som skal forfine jibes og tage de indledende skridt til disciplinerne freeride, freestyle, wave, slalom eller windfoil.

  Grundlæggende windsurfing

  ”Grundlæggende Windsurfing” er den første bog af en serie på tre lærebøger om windsurfing. I ”Grundlæggende Windsurfing” kan du læse om udstyr, tilrigning, teknik og sikkerhed. ”Grundlæggende Windsurfing” er opbygget som en bog der kan følges slavisk, eller anvendes som opslagsværk til at komme igennem de første skridt af udviklingen af dine windsurfing evner. Bogen er grundlæggende, og danner grundlaget for et teoretisk overblik over windsurfing. Derfor vil mere øvede windsurfere også kunne få et stort udbytte ved at læse bogen.

  ”Grundlæggende Windsurfing” indgår i Dansk Sejlunions Diplomsejlerskole og som undervisningsmateriale på Dansk Sejlunions windsurf instruktør kurser. ”Grundlæggende Windsurfing” bliver anvendt som undervisningsmateriale i danske klubber med windsurfing.

  Videregående windsurfing

  ”Videregående Windsurfing” er efterfølgeren til bogen ”Grundlæggende Windsurfing”, og er den anden bog i en serie på tre instruktionsbøger om windsurfing fra begynder til meget øvet. ”Videregående Windsurfing” bygger videre på det grundlæggende teoretiske overblik over windsurfing der blev beskrevet i ”Grundlæggende Windsurfing”. Hvert kapitel i ”Videregående Windsurfing” vil give dig yderligere informationer som for eksempel: Fastfwd-modellen, og hvorledes den kan hjælpe til at forbedre progression, forklaringer om udstyr, tilrigning og trim, sikkerhed og hvordan du kan forbedre din teknik.

  ”Videregående Windsurfing” indgår i Dansk Sejlunions Diplomsejlerskole og som undervisningsmateriale på Dansk Sejlunions windsurf instruktør kurser. ”Videregående Windsurfing” bliver anvendt som undervisningsmateriale i danske klubber med windsurfing.

  Avanceret windsurfing

  ”Avanceret Windsurfing” henvender sig til surfere, der allerede har godt kendskab til sporten, og som ønsker at komme et niveau højere op. Bogen er et nyttigt supplement til surferen, der modtager træning på avanceret niveau, eller som selv arbejder med at raffinere sine manøvrer. Hvert kapitel i bogen har illustrationer og fotos for at fremhæve forklaringer, hvilket kombineret med forfatterens ekspertviden gør bogen til et godt redskab for enhver surfer, der ønsker at forbedre sine færdigheder med stil!

  ”Avanceret Windsurfing” indgår i Dansk Sejlunions Diplomsejlerskole og som undervisningsmateriale på Dansk Sejlunions windsurf instruktør kurser. ”Avanceret Windsurfing” bliver anvendt som undervisningsmateriale i danske klubber med windsurfing.

  Klubpris på bøger

  Kontakt:

  Henrik Tang Kristensen
  Klubkonsulent

  Køb bøgerne her

  Rul til toppen