Tokyo 2020

Oplev OL-sejladserne i Tuborg Havn

Dansk Sejlunion inviterer Sejlerdanmark og partnere til at følge OL-sejlernes præstationer og selv prøve kræfter med sejlsport i TORM Meeting point under OL.

Senest ajourført d. 24. juli 2021

Praktisk information

Torm Meeting Point er åbent for alle nysgerrige i perioden 27. juli til 1. august. Der betales ikke entre.

Der er plads til alle, så du kommer bare forbi. Vi har tidligere bedt deltagere om at booke billet. For at gøre det hele mere smidigt, er det ikke længere nødvendigt. Har du allerede meldt dig til og ikke modtaget en bekræftelse, kan du bare dukke op. 

Sejladspladserne bliver fordelt efter først-til-mølle.

På grund af corona har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde neoprendragter til låns, men du er velkommen til at medbringe din egen (det er dog ikke afgørende for en god oplevelse på vandet). Vi har svømmeveste, du kan låne.

Du skal medbringe sundhedskort og en gyldigt coronatest. Når du kommer, bedes du henvende dig i skranken, hvor du også kan forhøre dig om mulige sejltider.

Uden tilskuere bliver OL meget anderledes i år, end det plejer. Men det skal ikke afholde os fra at heppe på det danske Sejlerlandshold og følge deres sejladser i godt selskab. Derfor slår Dansk Sejlunion dørene op til TORM Meeting Point i Tuborg Havn, Hellerup, under OL.

TORM Meeting Point har i flere år været stedet, man mødes lokalt ved de store internationale sejlsportsstævner, hvor sejlerlandsholdet deltager og navnlig hvert fjerde år under De Olympiske Lege. Den idé har Dansk Sejlunion nu videreudviklet sammen med TORM, forklarer Jens Sohl Jensen, marketingansvarlig i Dansk Sejlunion.

– OL er en fest og en af sejlsportens vigtigste konkurrencer. I år har vi desværre ikke mulighed for at invitere sejlsportens støtter, familier og sejlsportfans med til Japan. Det, syntes vi, var ærgerligt. Derfor har vi nu flyttet TORM Meeting Point hjem til Danmark, så vi alligevel kan fejre sejlsporten og vores dygtige atleter sammen.

For de morgenfriske vil det blandt andet være muligt at følge sejladserne live på storskærm. Derudover inviterer Dansk Sejlunion sammen med udviklingslandsholdet og ungdomslandsholdet til at prøve olympisk sejlads på vandet ud for Tuborg Havn, foruden en række andre spændende aktiviteter for alle nysgerrige og vandglade sjæle.

Masser af aktiviteter på vandet

Der vil være aktiviteter under OL i perioden 27. juli - 3. august, hvor sejlerne er på vandet i Japan. Foruden udviklingslandsholdets tilbud om at prøve sejlads i udvalgte olympiske jolleklasser, bliver der mulighed for at teste indholdet i Dansk Sejlunions aktivitetstrailere, hvor særligt Stand Up Paddle og Sit on Top kajakker er populære.

I samarbejde med Kongelig Dansk Yachtclub bliver der også mulighed for at prøve sejlads i DS Matchracer, mens Hellerup Sejlklub tilbyder sejlads med J70’ere samt instruktion i Stand Up Padle.

Rammerne er et pavillionområde foran TORM's hovedsæde i Tuborg Havn. Her er der storskærme med TV-signal til Japan samt forskellige former for underholdning – alt sammen med fokus på sejlads.

TORM Meeting Point vil blive besøgt af Dansk Sejlunions partnere, pressen, tidligere OL-sejlere, topsejlere, branchepersoner, sejlerkendisser og alle sejlsportens venner.

Sammen med Kongelig Dansk Yachtclub, der råder over Tuborg Havn, opfordrer vi til, at sommerens tursejlere lægger kursen forbi TORM Meeting Point og på den måde er med til at blive en del af en god oplevelse sammen med andre sejlere og heppe på de danske medaljehåb.

Kommercielle muligheder ved et partnerskab med Dansk Sejlunion

TORM Meeting Point bliver en attraktion og en fantastisk mulighed for nuværende og potentielle partnere til at invitere medarbejdere og kunder til en god oplevelse på vandet i selskab med Danmarks bedste sejlere.

Et besøg på TORM Meeting Point giver samtidig en god mulighed for at få en fornemmelse af mulighederne ved et partnerskab med Dansk Sejlunion og Sejlerlandsholdet.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om mulighederne for særlige partnerarrangementer, er du velkommen til at ringe til Jens Sohl Jensen, marketingansvarlig, på 41 18 02 30.

.
Rul til toppen