Få gratis bundmaling til sejlklubbens skolebåde

Dansk Sejlunions partneraftale med Hempel betyder igen i år, at medlemsklubber har mulighed for gratis bundmaling. Denne gang øremærket til klubbens skolebåde.

Senest ajourført d. 26. oktober 2022

Den danskejede virksomhed Hempel forærer som led i deres partnerskab med Dansk Sejlunion bundmaling for 50.000 kroner øremærket til skolebåde i klubberne. Der er tale om de nye produkter Silic Seal og Silic One, der blandt andet blev kåret som ’Best i test’ af Bådmagasinet i 2020.

Bundmalingen er helt uden økonomiske forpligtelser for sejlklubberne. Dog er det en betingelse, at klubben er medlem af Dansk Sejlunion og opfylder nedenstående kriterier for at komme i betragtning til den gratis maling:

  1. malingen skal påføres senest 15. maj 2023
  2. der skal oplyses om, hvor mange skolebåde der ønskes maling til.
  3. klubben er parat til at medvirke i en samlet fortælling: ’Rejsen mod en biocidfri maling’
  4. klubben skal være parat til at medvirke i en evaluering efter sæsonafslutning (Fx ved udfyldning af spørgeskema, indsendelse af fotos og video)
    Foto og videomaterialet bliver anvendt til projektevaluering hos Dansk Sejlunion og Hempel. (se separat vejledning i foto og videooptagelse) 
  5. levere bidrag til og evt. medvirken i workshop på den årlige klubkonference i november.

Sidste frist for ansøgning er den 12. november 2022. Opfylder man kriterierne, kommer man på listen over mulige deltagere. Klubpakkerne uddeles efter princippet om ’først til mølle’ og Dansk Sejlunions bæredygtighedsudvalgs godkendelse. Malingen leveres primo januar 2023.

BEMÆRK : Klubber der har ansøgt i 2021 men ikke fik tildelt har forrang fra klubber der ikke har søgt tidligere.

Ansøgning sker ved at sende en mail til ds@sejlsport.dk.

Skriv i Emnefeltet : Hempel klubpakker 2022

Oplys:
Klubnavn:

Kontaktperson:
Navn:
Tlf:
Email:

Beskrivelse af klubbåde:
Beskriv, hvilke skolebåde I har, og hvor mange der ønskes bundmaling til. Oplys type, ca. længde, bredde og dybgang.

Det er tidspunktet for indsendelsen af mailen, der afgør, hvor man står i køen. Det vil efterfølgende blive oplyst, hvilke klubber der har søgt, og hvem der fik tildelt maling.

Hvis du har spørgsmål eller andet vedrørende pakkerne, er du velkommen til at ringe til din sædvanlige klubkonsulent eller marketingansvarlig Jens Sohl Jensen på 41 18 02 30.

 

.
Rul til toppen