DH-DM: Sejlernes Smukfest venter

Efter en veloverstået forårssæson venter en af sensommerens helt store højdepunkter for kapsejlere med DH-målebrev - DH-DM i København fra den 25.-27. aug. Du kan stadig nå at melde dig til.

Senest ajourført d. 1. august 2023

Nu hvor forårets store DH-sejladser er veloverstået, er det tid til at rette fokus mod nye udfordringer og spændende muligheder på vandet efter sommerferien.

En af de helt store begivenheder i sensommersæsonen er DH-DM – Danmarksmesterskabet for de fleste – som i år afholdes af Svanemøllebugten Sejlsport i samarbejde med Dansk Sejlunion fra den 25.-27. august.

Sammen sætter vi alle sejl til for at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle deltagere - og det inkluderer også dig!

DH-DM

Dato: Den 25.-27. august 2023

Sted: Svanemøllehavnen Nord, Baltikavej 9-13, 2150 København

Tilmelding: Meld dig og din besætning til stævnet her

Læs mere: dh-dm.dk

Følg med: Facebook

Sejlernes Smukfest

Måske har du allerede hørt om DH-DM, men hvis ikke, får du her lidt mere information.

DH-DM er kendt som ’Sejlernes Smukfest’ blandt sejlerne, og klubberne bag stævnet har lagt sig i selen for at sikre, at både deltagere og tilskuere får en fantastisk oplevelse.

Formålet med mesterskabet er at skabe et stævne, hvor alle både med gyldigt DH-målebrev samt indmålt symmetrisk eller asymmetrisk spiler kan konkurrere mod hinanden på forskellige banetyper. 

Efter tilmeldingsfristen vil bådene blive opdelt i grupper af Dansk Sejlunions DH-eksperter, og der vil blive kåret en officiel Danmarksmester i hver gruppe.

Bane- og distancesejladser

Stævnet strækker sig over tre dage med distancesejlads fredag og banesejlads lørdag og søndag.

Men det er ikke kun sejladserne, der er vigtige. Det sociale aspekt er en afgørende del af stævnet. Efter hver sejlads vil alle deltagere få en velfortjent moleøl, og der vil være mulighed for at købe forplejning til attraktive priser.

Værtsklubberne har lagt stor vægt på at sikre, at den sportslige afvikling er i top, og at informationsniveauet vil være højt før, under og efter sejladserne.

Derudover vil der blive gjort en stor indsats for, at alle uanset erfaring og sejladsmæssigt niveau føler sig velkomne i København.

Alle er velkomne

Vi er klar over, at nogle har større mulighed for at vinde efter DH end andre, men vi ønsker at give alle en fantastisk oplevelse.

Derfor præmierer vi ikke kun de førende både i hver klasse, men fokuserer også på ’løb i løbet’, hvor en gruppe af både længere nede i feltet kæmper om placeringerne, fx fra 8.-12. pladserne. 

Vores mål er at sikre, at ALLE, uanset niveau og erfaring, føler sig velkomne!

Vi ser frem til at møde dig i København til august!

Rul til toppen

Læs mere