Kom med ombord!

Dansk Sejlunions nye digitale platform Ombord har henover vinteren gennemgået en grundig test blandt udvalgte klubber. Udrulningen er i fuld gang - skal din klub være med?

Senest ajourført d. 15. marts 2024

Indhold

  Ekspandér

  Ombord er en ny digital platform der er skræddersyet til at gøre livet nemmere i klubberne og for sejlerne.

  Med mange faciliteter og indbyggede muligheder dækker applikationen mange af klubbernes og sejlerne behov for kommunikation, håndtering og bookning af grej og både, håndtering af medlemmer og betalinger og meget mere.

  Ombord indeholder også muligheden for integration til flere gængse økonomisystemer. 

  Se alle funktioner i applikationen her.

  Udrulningen er i fuld gang

  Systemet har henover vinteren gennemgået en grundig test blandt udvalgte klubber.

  Som med de fleste IT-projekter er der altid et hjørne eller to, der skal slibes af, men nu er det meste på plads, og udrulningen er i fuld gang.

  Flere end 40 klubber har allerede vist interesse for Ombord, og lidt over 10 klubber er allerede i gang med implementeringen.

  Hvad er nyt?

  Vi har simplificeret onboarding forløbet, så det bliver lettere og hurtigere at komme i gang.

  Derudover har vi styrket organisation og support. Vores partner ZeaEye vil stå for opstart og support af klubber og hjælpe dem bedst muligt igennem digitaliseringsforløbet. 

  Hvad koster det?

  Prisen for at komme i gang er 5.000 + moms som engangsbetaling og mellem 350 og 1.250 kr/måned + moms afhængig af antallet af medlemmer.

  Hvad bringer fremtiden?

  Ombord vil til stadighed være under udvikling.

  På sigt skal platformen overtage flere funktioner, der kan understøtte klubdriften, og vi starter allerede nu op med et DIF støttet projekt, hvor Ombord skal udbygges indenfor frivillighed, uddannelse og kommercielle aktiviteter (fx målrettet annoncering).

  Dette arbejde sker i samarbejde med Dansk Forening for Rosport og Dansk Kano og Kajakforbund som begge er på vej ind på Ombord-platformen. Den fælles indsats giver et langt stærkere udviklingspotentiale til gavn for alle.

  Vil du med ombord?

  Kontakt Dansk Sejlunion, så lægger vi en plan sammen og får klubben sikkert ombord!

  Rul til toppen

  Læs mere