Dansk Sejlunions årlige Klubkonference får nu en regional variant i form af fire Mini Klubkonferencer, der afvikles som "roadshow" hen over foråret:

  • 16. marts - Aalborg Sejlklub
  • 17. marts - Sejlklubben Neptun Vejle
  • 23. marts - Marbæk Sejlklub
  • 24. marts - Køge Sejlklub

Hver Mini Klubkonference foregår over tre timer - fra kl. 18.00 til 21.00 - og formatet har ligheder med den  store, årlige Klubkonference forstået sådan, at der vil være forskellige oplæg, som deltagerne kan cirkulere mellem - og man på den måde sammensætter sit eget program, så det giver bedst mening.

Klubkonferencen skaber ny og værdifuld viden og erfaringsudveksling til klubarbejdet. Det ved vi fra deltagernes årlige evalueringer. Mini Klubkonferencer er et nyt initiativ, hvor vi bringer nogle af de bedste pointer fra Klubkonferencen med ud på landevejen. Vi lægger vi ud med fire Mini Klubkonferencer fordelt rundt i landet.

Leon Träger, projektleder for mini klubkonferencer

Dansk Sejlunions klubkonference 2018

Udover oplæg vil der være mulighed for at høre nyt fra Dansk Sejlunion og om lokale aktiviteter, der kan have fælles insteresse. Dertil chancen for at møde og netværke med ledere og frivillige fra andre af regionens klubber.

Deltagelse er gratis (vær OBS på pladsbegrænsning pr. møde). Tilmeldingsfrist: 7. marts.

Forhåbentlig kan vi tiltrække en masse af de klubaktive, som vi ellers ikke normalt ser blandt deltagerne på den årlige konference i Vingsted.

Leon Träger, projektleder for mini klubkonferencer

Oplæg

Der vil være følgende oplæg at vælge imellem:

Oplæg A: Ny Diplomsejlerskole til børn, unge og voksne
Introduktion til den nye Diplomsejlerskole - herunder hvordan, materialet kan gøre sejlere og windsurfere i alle aldre dygtigere.

Oplæg B: Mere sejlads i Klubben med Liga, WOW, Youngsters og E-sailing
Hør om, hvordan de fire koncepter kan bidrage til at aktivere klubbens sejlere. Plus opdatering på Sejlsportsliga, WOW-stævner og Youngsters-camps i 2020.

Oplæg C: Begynderrejsen engagerer og fastholder nye medlemmer
Begynderrejsen er et værktøj, der kan hjælpe med at få nye (og knap så nye) medlemmer helskindet gennem nogle af de "kritiske faser", der er på rejsen fra ny og nysgerrig til engageret klubmedlem. 

Oplæg D: Styrk Klubbens synlighed via Facebook og hjemmeside
Udviklingen på nettet går stærkt! Bliv opdateret på hvad sider, grupper, begivenheder, boost og SEO kan gøre for at synligøre Klubbens aktiviteter på nettet.   

.
Rul til toppen

Se også: