TORM meeting point

Besøg TORM Meetingpoint under EM i Aarhus 5-10 juli 2022

Senest ajourført d.7. juni 2022

OPLEV EUROPAMESTERSKABERNE I AARHUS – og hep på de danske sejlere 

Følg Sejlerlandsholdets EM-sejladser på Aarhusbugten

Fra 1-10. juli er Aarhus vært for europamesterskaberne i 49er, 49erFX & Nacra 17. Et mesterskab for tre af de mest profilerede olympiske bådklasser, og det største af sin art på dansk grund siden VM i sejlsport i 2018.

Sammen med vores gode partnere TORM og Odense Maritime Technology inviterer vi til at følge Sejlerlandsholdets præstationer på Aarhusbugten 5. – 10. juli.

Fredag den 8. juli har vi et særligt partnerfokus:

14:00
Velkomst

14:00–16:30
Eksklusiv mulighed for at opleve sejladserne på tæt hold (begrænset antal pladser/forhåndsbooking nødvendig)                          

17:00–19:00
Mød sejlerne i TORM Meetingpoint, hør om dagens sejladser og få en præsentation af NACRA, 49’er og FX             

19:00–20:00
Barberque og get together  

TORM MEETING POINT er omdrejningspunktet for eventet, som vil blive besøgt af Dansk Sejlunions partnere, pressen, topsejlere, branchepersoner, sejlerkendisser og alle sejlsportens venner.

Det er dermed en fantastisk mulighed for at invitere jeres medarbejdere til en god oplevelse på og ved vandet i selskab med de danske landsholdssejlere, der hører til blandt de bedste i verden.

Et besøg på TORM MEETING POINT giver desuden en god fornemmelse af de fordele, der er ved et partnerskab med Dansk Sejlunion og et verdensklasse sejlerlandshold frem mod OL i Frankrig 2024.

Ring til Lene Ringkvist, marketingkoordinator,42 33 58 15 og hør nærmere om mulighederne eller send en mail til lene@matchrace.dk med oplysninger om Firmanavn, kontaktperson, ønskede antal deltagere og hvilke datoer I ønsker at komme. 

Social

Rul til toppen