Vind i sejlene

Første Sejltur med Katamaran: Udfordringer og Fordele

Felix og Anders undersøger, om en katamaran kunne være noget for dig - og dem, ved at dykke ned i både de praktiske og luksuriøse aspekter af denne type båd.

Senest ajourført d. 6. april 2023

I denne episode besøger Felix og Anders, Morten Brorsen, der trods manglende sejlererfaring har valgt at købe en imponerende katamaran. Vi træder ombord på Mortens båd for at udforske, hvorfor han netop valgte en katamaran, og selvfølgelig tager vi på en sejltur for at opleve den i aktion.

Sejlturen byder på både udfordringer og glæder. Vi oplever blinde vinkler og den brede dimension af katamaranen, som kræver lidt ekstra manøvrering. Men vi får også en forsmag på luksussen med det rummelige cockpit, den lette styring og den behagelige sejlads, som en katamaran kan tilbyde.

Felix og Anders undersøger, om en katamaran kunne være noget for dig - og dem, ved at dykke ned i både de praktiske og luksuriøse aspekter af denne type båd. Så tun ind og bliv inspireret af Mortens historie og hans nye liv på vandet.

Om Vind i sejlene

'Vind i sejlene' er et videoprojekt, hvor Felix Smith & Anders Mundelin kaster sig ud at lære at sejle - mens de sejler.

Dansk Sejlunion støtter projektet, og vi bringer løbende de lærerige videoer her på siden og i vores nyhedsbrev.

Du kan også følge Vind i sejlene her:

.
Rul til toppen

Flere videoer