Over halvdelen af pladserne til DH-DM 2022 er allerede solgt

Tilmeldingen til årets DH-DM blev åbnet i søndags, og mere end halvdelen af de 60 pladser er allerede solgt. Hvis du vil med, skal du derfor ikke vente for længe.

Foto: Peter Brøgger
Senest ajourført d. 30. marts 2022

Tilmeldingerne til årets store event for kølbåde, DH-DM, er tikket løbende ind, siden tilmeldingen for en uge siden - og der nu under 30 ledige pladser tilbage.

Arrangørerne forventer, at der bliver udsolgt inden for en måneds tid og opfordrer til, at du får meldt dig til hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på en plads.

– Vi kan fra tidligere år se, at der særligt omkring påske kommer fart på tilmeldingerne, og med flere end halvdelen af pladserne afsat allerede nu vil jeg ikke blive overrasket, hvis vi må melde alt udsolgt i løbet af påsken, siger  eventleder Tue S. Andersen fra Snaptun Sejlklub.

Eventlederen bakkes op af stævneleder Lene Holm fra Juelsminde Sejlklub, der fortæller:

– Prisstrukturen er i år ændret, så både med flest gaster også er dem, der betaler mest i startpenge. I styregruppen synes vi, det er mest rimeligt, men vi var selvfølgelig lidt spændt på, hvordan det ville blive taget imod af sejlerne. Med de mange tilmeldinger, vi allerede har fået, ser det ud til, at initiativet er taget vel imod, siger hun og understreger, at prisændringen ikke giver et større deltagergebyr samlet set.

Hurtigste båd bag tasteturet

Første tilmeldte båd var i år Matcher 31´eren ENGEL. En båd, der har været med tre gange tidligere.

– Vi vidste godt, at ENGEL er hurtig – det beviste den blandt andet ved at vinde distancesejladsen i 2019 – men at skipper Morten Leth-Jessen tilsyneladende er lige så hurtig ved tasterne, som han er på kapsejladsbanerne, er nyt for os, griner Lene Holm. 

Hun er både glad og stolt over at se de mange gengangere på deltagerlisten.

– At sejlerne vælger at komme igen nu for 3. gang viser, at vi har ramt noget rigtigt. Vi glæder os til at tage imod dem alle i Juelsminde til august.

Tilmelding sker her via DH-DM´s hjemmeside, hvor du også kan se den foreløbige tilmeldingsliste.

Rul til toppen

Læs mere om DH