OBS

Vi har endnu ikke åbnet for tilmeldingen til Klubkonferencen 2022. Hold øje med siden her eller følg os på Facebook, hvor vi melder ud, så snart der er nyt.

Vi ses i Vingsted

Efter sidste års digitale Klubkonference var vi glade for igen at kunne invitere til Klubkonference i Vingsted Centeret ved Vejle. Konference foregik d. 12. og 13. november 2021.

Program

Mød os i forhallen

I forhallen var der masser af muligheder for at blive inspireret.

Dansk Sejlunions Stand

Kom forbi og få svar på alle dine spørgsmål vedr. f.eks.: 

  • Aktiviteter, medlemmer, sponsorsamarbejde, kommunikation & SOME, frivillighed, GDPR, bestyrelsesarbejde, vedtægter, generalforsamling, klubliv og sejlsport.
  • Der er også eksempler på klubtøj, diverse brochurer og andet materiale fra Dansk Sejlunion. 

Prøv kræfter med E-sejlsport

Dansk Sejlunion introducerer til aktiviteten og rådgiver omkring hvordan man bedst får E-sejlsport i gang i klubben. De mere erfarne E-sejlsports entusiaster kan nørde tekniske detaljer og blive inspireret til at komme på næste level.

Få styr på træning i klubben

Husk at prøve alt det fede udstyr fra træningspakkerne! Dansk Sejlunions trænere giver gode råd og inspiration til træningen hjemme i klubben.

Sejlsportsligaen

Mød de gode folk bag Sejlsportsligaen, der præsenterer mulighederne. Få en snak om, hvordan I kommer i gang med sportsbåde i de forskellige koncepter Liga, WOW, Youngsters og Blue Brothers.

Sejl Sikkert

Vores venner fra Sejl Sikkert præsenterer deres forskellige aktiviteter målrettet klubberne. Herunder den nye kampagne Velkommen i Klubben.

First Forsikring

First fortæller om deres produkter og kan rådgive om de bedste løsninger for klubben og dens medlemmer. 

Navitools

Folkene bag Navitools har en række eksempler på deres produkter med – så der er god mulighed for at få hands on. 

Mød også

 

Klubkonferencen er det årlige netværkstræf for sejlklubber og engagerede frivillige fra hele landet. Det er stedet, hvor klubfolk mødes og udveksler ny viden, får nye oplevelser og nye erfaringer på kryds og tværs.

Klubkonferencen giver også gode muligheder for at mødes til en snak over kaffemaskinen, ved frokostbuffeten eller til en aftenøl i baren.   

Klubkonferencen sætter altid en række forskellige temaer under lup, der alle knytter sig til de aktiviteter, som Dansk Sejlunion arbejder med. Derfor kan du på Klubkonferencen i år som sædvanligt blive klogere på emner som sejlerskole, kapsejlads, børn og unge, klubudvikling, frivillighed, fundraising. Men vi vælger også nogle temaer ud, som vi gør lidt ekstra ud af. I 2921 var der blandt andet et fokus på bæredygtighed og kvinder i sejlsport.

Fredag

Fredagens program gav mulighed for at deltage i én ud af fem forskellige workshops, der gik i dybden med enten sejlerskolens værktøjskasse, bæredygtighed i klubben, 'Bliv sejler for livet'-kampagnen, fordybelse i Dansk Sejlunions kommende rapport 'Kvinder i sejlsport' eller Dansk Sejlunions børne- og ungdomspolitik og dens muligheder for at skabe liv i sejlklubben. 

Programmet sluttedes af med et fælles oplæg med en bred appel målrettet alle deltagere.

Lørdag

Lørdagens program startede med en fælles velkomst og derefter fulgte to forskellige indslag: Uddeling af Dansk Sejlunions Bæredygtighedspris og kåring af Årets Sportspræstation. Begge uddelinger blev fulgt på vej af korte, inspirerende oplæg.

Derefter var der mulighed for at vælge mellem knap 25 forskellige oplæg indenfor følgende temaer:

  • Sejlerskole
  • Kapsejlads
  • Klubliv
  • Børn og Unge
  • Dansk Sejlunion

En god blanding af eksperter og klubfolk satte ord og billeder på spændende emner som f.eks. WOW, klubber med vækst og venteliste, børn der sejler kølbåd eller træning med høj fart.

Klubkonferencens program er desuden tilpasset Dansk Sejlunions Kapsejladslederseminar, og de foregår samme sted. Således var der mulighed for at deltage i oplæg begge steder.

Kapsejladslederseminar

Kapsejladslederne afholdt også deres årlige kapsejladslederseminar på Vingsted den 12.-13. november. Man har derfor også mulighed for at deltage i deres planlagte aktiviteter.

Tilmeld dig til Klubkonferencen 2021

Registrer din mailadresse og få tilsendt programopdateringer samt information om de forskellige oplæg.

Meld dig til her

Vi holder dig opdateret...

Hold øje med siden. Vi opdaterer løbenende med program og anden information.

.
Rul til toppen