OBS

Corona har desværre ikke sluppet sit tag i Danmark, og vi kigger ind i en tid med genindførelse af restriktioner.

Vi bakker op Sundhedsmyndighedernes krav om, at deltagelse i bl.a. konferencer med over 200 deltagere bliver omfattet af krav om gyldigt coronapas fra fredag.

Vi vil derfor bede alle om at have gyldigt coronapas eller en negativ coronatest med til Vingsted.  

Se mere om Sundhedsstyrelsens anbefalinger her.

Vi ses i Vingsted

Efter sidste års digitale Klubkonference er vi glade for igen at kunne invitere til Klubkonference i Vingsted Centeret ved Vejle. Dette års konference foregår d. 12. og 13. november.

Program

Mød os i forhallen

I forhallen er der masse af muligheder for at blive inspireret.

Dansk Sejlunions Stand

Kom forbi og få svar på alle dine spørgsmål vedr. f.eks.: 

  • Aktiviteter, medlemmer, sponsorsamarbejde, kommunikation & SOME, frivillighed, GDPR, bestyrelsesarbejde, vedtægter, generalforsamling, klubliv og sejlsport.
  • Der er også eksempler på klubtøj, diverse brochurer og andet materiale fra Dansk Sejlunion. 

Prøv kræfter med E-sejlsport

Dansk Sejlunion introducerer til aktiviteten og rådgiver omkring hvordan man bedst får E-sejlsport i gang i klubben. De mere erfarne E-sejlsports entusiaster kan nørde tekniske detaljer og blive inspireret til at komme på næste level.

Få styr på træning i klubben

Husk at prøve alt det fede udstyr fra træningspakkerne! Dansk Sejlunions trænere giver gode råd og inspiration til træningen hjemme i klubben.

Sejlsportsligaen

Mød de gode folk bag Sejlsportsligaen, der præsenterer mulighederne. Få en snak om, hvordan I kommer i gang med sportsbåde i de forskellige koncepter Liga, WOW, Youngsters og Blue Brothers.

Sejl Sikkert

Vores venner fra Sejl Sikkert præsenterer deres forskellige aktiviteter målrettet klubberne. Herunder den nye kampagne Velkommen i Klubben.

First Forsikring

First fortæller om deres produkter og kan rådgive om de bedste løsninger for klubben og dens medlemmer. 

Navitools

Folkene bag Navitools har en række eksempler på deres produkter med – så der er god mulighed for at få hands on. 

Mød også

 

Klubkonferencen er det årlige netværkstræf for sejlklubber og engagerede frivillige fra hele landet. Det er stedet, hvor klubfolk mødes og udveksler ny viden, får nye oplevelser og nye erfaringer på kryds og tværs.

Klubkonferencen giver også gode muligheder for at mødes til en snak over kaffemaskinen, ved frokostbuffeten eller til en aftenøl i baren.   

Klubkonferencen sætter altid en række forskellige temaer under lup, der alle knytter sig til de aktiviteter, som Dansk Sejlunion arbejder med. Derfor kan du på Klubkonferencen i år som sædvanligt blive klogere på emner som sejlerskole, kapsejlads, børn og unge, klubudvikling, frivillighed, fundraising. Men vi har også valgt nogle temaer ud, som vi gør lidt ekstra ud af. I år er det blandt andet et fokus på bæredygtighed og kvinder i sejlsport.

Fredag

Fredagens program giver mulighed for at deltage i én ud af fem forskellige workshops, der går i dybden med enten sejlerskolens værktøjskasse, bæredygtighed i klubben, 'Bliv sejler for livet'-kampagnen, fordybelse i Dansk Sejlunions kommende rapport 'Kvinder i sejlsport' eller Dansk Sejlunions børne- og ungdomspolitik og dens muligheder for at skabe liv i sejlklubben. 

Programmet sluttes af med et fælles oplæg med en bred appel målrettet alle deltagere.

Lørdag

Lørdagens program starter med en fælles velkomst og derefter følger to forskellige indslag: Uddeling af Dansk Sejlunions Bæredygtighedspris og kåring af Årets Sportspræstation. Begge uddelinger bliver fulgt på vej af korte, inspirerende oplæg.

Derefter er der mulighed for at vælge mellem knap 25 forskellige oplæg indenfor følgende temaer:

  • Sejlerskole
  • Kapsejlads
  • Klubliv
  • Børn og Unge
  • Dansk Sejlunion

En god blanding af eksperter og klubfolk sætter ord og billeder på spændende emner som f.eks. WOW, klubber med vækst og venteliste, børn der sejler kølbåd eller træning med høj fart.

Programmet til Klubkonferencen er pt. under udvikling og vil løbende blive delt på siden her. Klubkonferencens program er desuden tilpasset Dansk Sejlunions Kapsejladslederseminar, og de foregår samme sted. Således er der mulighed for at deltage i oplæg begge steder.

Kapsejladslederseminar

Kapsejladslederne afholder også deres årlige kapsejladslederseminar på Vingsted den 12.-13. november. Du har derfor også mulighed for at deltage i deres planlagte aktiviteter.

Tilmeld dig til Klubkonferencen 2021

Registrer din mailadresse og få tilsendt programopdateringer samt information om de forskellige oplæg.

Meld dig til her

Vi holder dig opdateret...

Hold øje med siden. Vi opdaterer løbenende med program og anden information.

.
Rul til toppen